Candy-Topped Cupcake Cones
Candy-Topped Cupcake Cones jest bezmleczne deser. Na 18 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 145 kalorii. Ten przepis służy 30. Jeśli masz bitą lukier, stożki lodów z płaskim dnem, mieszankę ciast i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. 486 osób uznało ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Wiele osób naprawdę lubi to Amerykańskie danie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 35 minut. Ogólnie ten przepis zarabia nie tak spektakularny spoonacular wynik 13%. Podobne przepisy to Cupcake Cones, Niespodzianka Cupcake Cones, oraz Chocolate Cupcake Cones.
Instrukcje
Rozgrzać piekarnik do 177°. zrobić ciasto ciasto zgodnie z zaleceniami na polu. Wypełnij 12 stożków około połowy pełne ciasta. Podstaw stożki w patelni muffin. Przechowywać w lodówce wszelkie resztki ciasta, aż będzie gotowy do wypełnienia i piec Pozostałe szyszki.
Piec 21 do 26 minut lub aż wykałaczka starannie włożona do środka wyjdzie czysta. Ochłodzić całkowicie, około 1 godziny.
Mróz lukrem i udekoruj. Przechowywać luźno przykryte.