Canada Day Nanaimo Bar Cheesecake
Canada Day Nanaimo Bar Cheesecake wymaga około 4 godziny i 10 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 40 g tłuszczu, oraz w sumie 538 kalorii. Na 1,34 zł za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 16. 120 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jeśli masz pekany, czekoladowe ciasteczka kanapkowe wypełnione kremem, cukier i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 30%, co jest raczej złe. Spróbuj Peanut Butter Nanaimo Bar (Kanada), Batony Low Carb Nanaimo-w sam raz na Dzień Kanady, oraz Canada Squares dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Wymieszać razem okruchy cookie, stopione masło, pekan, i kokos w misce, aż mieszanina jest dobrze połączone. Naciśnij na dno naczynia do pieczenia 9x13 cali i przechowywać w lodówce podczas napełniania.
Beat serek, cukier, i budyń w proszku w dużej misce z mikserem elektrycznym, aż lekkie i puszyste, i ubić w jajkach, 1 na raz, ubijając każdy aż w pełni włączone przed dodaniem następnego.
Warstwa nadzienia na skorupie.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż środek będzie prawie ustawiony, około 40 minut. Sernik przechowywać w lodówce do całkowitego wystygnięcia, co najmniej 3 godziny.
Półsłodką czekoladę rozpuścić w rondlu na bardzo małym ogniu ze śmietaną i mieszać, aż mieszanina będzie gładka i dobrze wymieszana.
Wlać mieszaninę czekolady na sernik, rozprowadzić łopatką, aby pokryć środkową warstwę, i przechowywać w lodówce, aż polewa jest jędrna, 15 do 20 minut.
Podawać na zimno. Resztki przechowywać w lodówce.