Canada Day Nanaimo Bar Cheesecake

Canada Day Nanaimo Bar Cheesecake
Canada Day Nanaimo Bar Cheesecake wymaga około 4 godziny i 10 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 40 g tłuszczu, oraz w sumie 538 kalorii. Na 1,34 zł za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 16. 120 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jeśli masz pekany, czekoladowe ciasteczka kanapkowe wypełnione kremem, cukier i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 30%, co jest raczej złe. Spróbuj Peanut Butter Nanaimo Bar (Kanada), Batony Low Carb Nanaimo-w sam raz na Dzień Kanady, oraz Canada Squares dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
2
Wymieszać razem okruchy cookie, stopione masło, pekan, i kokos w misce, aż mieszanina jest dobrze połączone. Naciśnij na dno naczynia do pieczenia 9x13 cali i przechowywać w lodówce podczas napełniania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (15-1/2 Uncji) Ciasteczek Oreo, Pokruszonych1 Opakowanie (15-1/2 Uncji) Ciasteczek Oreo, Pokruszonych
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Czekoladowe Dekoracje Deserowe I Bita śmietanaCzekoladowe Dekoracje Deserowe I Bita śmietana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
Beat serek, cukier, i budyń w proszku w dużej misce z mikserem elektrycznym, aż lekkie i puszyste, i ubić w jajkach, 1 na raz, ubijając każdy aż w pełni włączone przed dodaniem następnego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Puder BudyniowyPuder Budyniowy
Opakowania Serka śmietankowego O Temperaturze Pokojowej Plus 2 (8 Uncji) Opakowania Bitego Serka śmietankowegoOpakowania Serka śmietankowego O Temperaturze Pokojowej Plus 2 (8 Uncji) Opakowania Bitego Serka śmietankowego
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
4
Warstwa nadzienia na skorupie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
5
Piec w nagrzanym piekarniku, aż środek będzie prawie ustawiony, około 40 minut. Sernik przechowywać w lodówce do całkowitego wystygnięcia, co najmniej 3 godziny.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
6
Półsłodką czekoladę rozpuścić w rondlu na bardzo małym ogniu ze śmietaną i mieszać, aż mieszanina będzie gładka i dobrze wymieszana.
Składniki, których będziesz potrzebować
Półsłodka CzekoladaPółsłodka Czekolada
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
7
Wlać mieszaninę czekolady na sernik, rozprowadzić łopatką, aby pokryć środkową warstwę, i przechowywać w lodówce, aż polewa jest jędrna, 15 do 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki
8
Podawać na zimno. Resztki przechowywać w lodówce.
TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs, 10 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia2
Magazyn