Campanile Spaghetti i klopsiki w czerwonym sosie

Campanile Spaghetti i klopsiki w czerwonym sosie
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj spaghetti i klopsików Campanile w czerwonym sosie. Na $3.1 za porcję, ten przepis okładki 42% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 1123 kalorii, 52g białka, oraz 42g tłuszczu. Ten przepis służy 8. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz wino, cebulę, parmezan i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 71%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Klopsiki z sosem Spaghetti, Sos Spaghetti z klopsikami, oraz Włoski sos Spaghetti z klopsikami dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zrobić sos: w 5-do 6-qt. patelnia, gotować olej i czosnek na średnim ogniu, aż czosnek zmięknie, 5 do 6 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzosnekCzosnek
SOSSOS
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Dodaj pomidory, sól i pieprz. Przykryć, doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu, następnie zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu, często mieszając, aż gruby, 45 minut do 1 godziny. W razie potrzeby zmiażdż pomidory łyżką, aby się rozpadły. Wymieszaj gałązki bazylii. Wyłącz ciepło; utrzymuj ciepło.
Składniki, których będziesz potrzebować
PomidorPomidor
PieprzPieprz
BazyliaBazylia
SólSól
1
Podgrzać 1 łyżkę. olej na dużej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Dodaj cebulę i gotować do miękkości, 5 do 8 protokół. Mieszać w czosnku i gotować, aż pachnące, o 1 minutę więcej.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzosnekCzosnek
CebulaCebula
3
Dodać grzyby, koper włoski, sól i pieprz. Gotować, aż grzyby będą miękkie, 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzybyGrzyby
Koper WłoskiKoper Włoski
PieprzPieprz
SólSól
4
Wyjąć z ognia i wymieszać w 1/4 szklanki wina i chleba, aż płyn się wchłonie.
Składniki, których będziesz potrzebować
ChlebChleb
WinoWino
5
Przenieść mieszaninę do robota kuchennego i puls drobno posiekać.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot KuchennyRobot Kuchenny
6
Zeskrobać do miski miksera stojącego i ostudzić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser StojącyMikser Stojący
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
7
Dodaj pietruszkę, mięso i 1/3 szklanki wina i beat na niskiej prędkości, aż dobrze wymieszane, 1 do 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pietruszka-naćPietruszka-nać
WinoWino
8
Używając mokrych rąk, kształtuj mięso na 1 1/2 cala. jaja.
Składniki, których będziesz potrzebować
MięsoMięso
9
Podgrzej 2 duże patelnie na średnim ogniu z 1 łyżką. olej każdy. Brązowy około jednej trzeciej klopsiki w każdej patelni, obracając raz i dodając olej w razie potrzeby, 6 do 8 minut na partię. Za pomocą szczelinowej szpatułki przenieś klopsiki na talerz. Powtórzyć z pozostałymi klopsikami i olejem.
Składniki, których będziesz potrzebować
KlopsikiKlopsiki
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SzpatułkaSzpatułka
PatelniaPatelnia
10
Wszystkie krople zeskrobać na 1 patelnię.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
11
Ubić w mące, następnie gotować na średnim ogniu, aż bulgotanie, 1 do 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
12
Ubij w 2 szklanki sosu, aby poluzować rumiane kawałki.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOSSOS
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
13
Zeskrobać na patelnię z resztą sosu i wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOSSOS
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
14
Powrót sos na wolnym ogniu. Delikatnie wymieszać klopsiki; dusić, przykryte, aż smaki są mieszane, o 20 protokół. Wyrzucić gałązki bazylii.
Składniki, których będziesz potrzebować
KlopsikiKlopsiki
BazyliaBazylia
SOSSOS
15
Pozostałe liście bazylii pokroić w drobne plastry i wymieszać z sosem. Tymczasem gotuj spaghetti zgodnie z zaleceniami paczki.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Bazyliaświeża Bazylia
SpaghettiSpaghetti
SOSSOS
16
Odcedzić makaron i przelać do dużej płytkiej miski. Kadzi wszystkie klopsiki i około połowy sosu na wierzchu, i wrzucić do herbu.
Składniki, których będziesz potrzebować
KlopsikiKlopsiki
MakaronyMakarony
SOSSOS
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
ChochlaChochla
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
17
Podawać z serem i dodatkowym sosem.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
SOSSOS
18
* Posiekać nasiona kopru włoskiego moździerzem i tłuczkiem lub brzęczeć w czystym młynku do kawy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nasiona Kopru WłoskiegoNasiona Kopru Włoskiego
KawaKawa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Zaprawy I TłuczkiZaprawy I Tłuczki
19
Dodać do przodu: schłodzić sos i klopsiki do 1 dnia lub zamrozić do 1 miesiąca.
Składniki, których będziesz potrzebować
KlopsikiKlopsiki
SOSSOS

Składniki

3largesgałązki świeżej bazylii, plus 1/2 szklanki liścigałązki świeżej bazylii, plus 1/2 szklanki liści1(może być lub przeglądać)kiełbasa wieprzowa bez osłonkikiełbasa wieprzowa bez osłonki1(może być lub przeglądać)O świeżo zmielonym czarnym pieprzuO świeżo zmielonym czarnym pieprzu113Orzechy dowolne (posiekane)chleb wiejski, taki jak ból au levain, Skórki usunięte, pokrojone w 1-in. kostkichleb wiejski, taki jak ból au levain, Skórki usunięte, pokrojone w 1-in. kostki2kilogramypuszki) pomidory pokrojone w kostkę, najlepiej pieczone na ogniu, np. Muir Glenpuszki) pomidory pokrojone w kostkę, najlepiej pieczone na ogniu, np. Muir Glen113Orzechy dowolne (posiekane)grzyby białe lub cremini, posiekanegrzyby białe lub cremini, posiekane1586 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiO zimnym wytrawnym białym winie, podzielonymO zimnym wytrawnym białym winie, podzielonym2(może być lub przeglądać)pęknięte nasiona kopru włoskiegopęknięte nasiona kopru włoskiego3(zima)pietruszka drobnolistnapietruszka drobnolistna2(zima)mąkamąka2ząbki czosnku, mieloneząbki czosnku, mielone6largesząbki czosnku, połówki i cienko pokrojoneząbki czosnku, połówki i cienko pokrojone340Orzechy dowolne (posiekane)zimny mielony chuck wołowyzimny mielony chuck wołowy340Orzechy dowolne (posiekane)wieprzowina mielona na zimnowieprzowina mielona na zimno340Orzechy dowolne (posiekane)Indyk mielony na zimno (ciemne mięso)Indyk mielony na zimno (ciemne mięso)8Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonySOSSOS2(może być lub przeglądać)Rude ziemniaki, około 6 uncji każdyRude ziemniaki, około 6 uncji każdy2(może być lub przeglądać)O koszernej soliO koszernej soli1piłka1/4 szklanki chutneyu o dowolnym smaku (ja używam mango)1/4 szklanki chutneyu o dowolnym smaku (ja używam mango)596 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiO oliwie z oliwek, podzielonejO oliwie z oliwek, podzielonej6(zima)oliwa z oliwek z pierwszego tłoczeniaoliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia1( bakłażany)cebula drobno posiekanacebula drobno posiekana2376 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiO świeżo startym parmezanieO świeżo startym parmezanie680Orzechy dowolne (posiekane)spaghettispaghetti8Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonySpaghettiSpaghetti
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs
Porcje8
Ocena Zdrowia42
Magazyn