Kremowa Biała Polenta z pieczarkami i Mascarpone

Kremowa Biała Polenta z pieczarkami i Mascarpone
Kremowa Biała Polenta z pieczarkami i Mascarpone może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 6. Jedna porcja zawiera 491 kalorii, 11g białka, oraz 28g tłuszczu. Na $16.98 za porcję, ten przepis okładki 33% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz mascarpone, masło, pietruszkę z płaskim liściem i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pierwotne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 71%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Kremowa Biała Polenta Z Pieczarkami, kremowa polenta & pieczarki, oraz Jarmuż I Grzyby Z Kremową Polentą dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Doprowadzić wodę na wolnym ogniu w 3-do 4-quart ciężki rondel.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Dodaj kaszę w wolnym strumieniu, ubijając aż do włączenia. Gotować na wolnym ogniu, mieszając od czasu do czasu trzepaczką lub drewnianą łyżką, aż ciecz zostanie wchłonięta, a polenta będzie gęsta i miękka, około 30 minut. (Kasza będzie miała luźną konsystencję przypominającą risotto.)
Składniki, których będziesz potrzebować
KaszaKasza
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Drewnianałyżka Drewniana
TrzepaczkaTrzepaczka
3
Wyjąć z ognia i wymieszać ze śmietaną, serem, solą i pieprzem. Trzymaj ciepło, przykryte.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
PieprzPieprz
KremKrem
SólSól
1
Jeśli używasz porcini, zmniejsz o połowę, jeśli jest duży, a następnie pokrój wzdłuż na plastry o grubości 1/4 cala. Jeśli używasz ostryg, w razie potrzeby przyciąć gąbczastą podstawę i pokroić czapki w paski o szerokości 1/2 cala. Jeśli używasz kurek, pozostaw małe grzyby w całości, podziel je na połowę, jeśli są średnie, a na ćwierć, jeśli są duże. Jeśli używasz homarów, pokrój na kawałki 1/2 cala. Jeśli używasz jeży, przycinaj podstawę łodyg i połowę czapek, jeśli są duże.
Składniki, których będziesz potrzebować
Grzyby KurkoweGrzyby Kurkowe
GrzybyGrzyby
HomarHomar
OstrygiOstrygi
BazaBaza
2
Rozgrzać olej w 10-calowej ciężkiej patelni na umiarkowanie wysokim ogniu, aż gorące, ale nie palenie, następnie sauté grzyby, czosnek, sól,i pieprz, mieszając od czasu do czasu, aż grzyby są złote i wszelkie ciecze wydzielają odparowuje, 6 do 8 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzybyGrzyby
CzosnekCzosnek
PieprzPieprz
SólSól
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Dodaj wodę, masło, sok z cytryny, i pietruszki i ciepła, wirowanie patelni, aż masło topi się i płyn tworzy SOS.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
Pietruszka-naćPietruszka-nać
MasłoMasło
SOSSOS
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
1
Do każdej porcji polenty doprawiamy grzybami i mascarpone.
Składniki, których będziesz potrzebować
MascarponeMascarpone
GrzybyGrzyby
PolentaPolenta
2
Podawać natychmiast (polenta sztywnieje, gdy stygnie), posypane Parmigiano-Reggiano.
Składniki, których będziesz potrzebować
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
PolentaPolenta
1
Sos pieczarkowy można przygotować 1 godzinę wcześniej i przechowywać, przykryć, w temperaturze pokojowej. Podgrzać przed użyciem.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzybyGrzyby
SOSSOS
TrudnośćTwardy
Gotowe W50 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia35
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn