Camembert Souffles

Camembert Souffles
Camembert Souffles trwa około 50 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera około 16G białka, 20g tłuszczu i w sumie 272 kalorii. Za 1,38 zł za porcję, otrzymujesz danie główne, które serwuje 2. Jedna osoba cieszyła się, że spróbowała tego przepisu. Ten przepis z Taste of Home wymaga mleka, musztardy dijon, pieprzu cayenne i mielonej gałki muszkatołowej. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 32%. Ten wynik nie jest tak super. Podobne przepisy obejmują Pieczony camembert, Pieczony Camembert, oraz Camembert Fondue.

Instrukcje

1
Pozostaw białka w temperaturze pokojowej na 30 minut. Płaszcz dwa 8-oz. ramekins z sprayem do gotowania i lekko posypać parmezanem; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Pomidorowy Hunt's®Sos Pomidorowy Hunt's®
1 Opakowanie (1/4 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Budyniowej Czekoladowej Bez Cukru1 Opakowanie (1/4 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Budyniowej Czekoladowej Bez Cukru
Opcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże TruskawkiOpcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże Truskawki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
2
W małym rondlu rozpuść masło.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
3
Ubij mąkę, gałkę muszkatołową i cayenne na gładką masę; stopniowo dodawaj mleko. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu; gotuj i mieszaj przez 2 minuty lub do zgęstnienia. Zmniejsz ogień; mieszaj Gruyere, Camembert, sherry i musztardę, aż sery się stopią.
Składniki, których będziesz potrzebować
CamembertCamembert
Oliwa Z Oliwek Plus 3 Do 4 łyżek StołowychOliwa Z Oliwek Plus 3 Do 4 łyżek Stołowych
GruyereGruyere
Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie PlasterkiOgórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki
1 średnia żółta Cebula, Z Grubsza Pokrojona Na Równe Kawałki1 średnia żółta Cebula, Z Grubsza Pokrojona Na Równe Kawałki
Marynowana Skórka Arbuza, 1 SłoiczekMarynowana Skórka Arbuza, 1 Słoiczek
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Olej Roślinny Do Posmarowania I Głębokiego SmażeniaOlej Roślinny Do Posmarowania I Głębokiego Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
4
Zdjąć z ognia.
5
Przełóż do małej miski.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
6
Wymieszaj niewielką ilość gorącej mieszanki z żółtkiem jaja; włóż wszystko do miski, ciągle mieszając. Pozostawić do ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Odmiany GrzybówOdmiany Grzybów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
7
W małej misce z czystymi ubijakami ubij białka, śmietanę z kamienia nazębnego i sól, aż utworzą się sztywne szczyty. Za pomocą szpatułki złóż białka w masę serową, aż się połączą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem TatarskiKrem Tatarski
Opcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże TruskawkiOpcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże Truskawki
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
(duża Tuba)(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
8
Przenieś do przygotowanych kokilek.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
9
Piec w temperaturze 375° przez 18-22 minuty lub do momentu, gdy wierzch będzie dmuchany, a środek będzie ustawiony.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
10
Podawaj natychmiast.

Polecane wino: Szampan, Bordeaux, Biały Bordowy

Szampan, Bordeaux i Biały burgund to moje najlepsze typy na suflet. Francuskie wino jest tak samo różnorodne jak francuskie jedzenie, ale rzadko się mylisz z szampanem. Jeśli twój posiłek wymaga białego wina, możesz również spróbować białego burgunda. Aby uzyskać czerwień, wypróbuj czerwoną mieszankę bordeaux. Możesz spróbować szampana Buena Vista La Victoire Brut. Recenzentom podoba się to z oceną 4,1 na 5 gwiazdek i ceną około 50 dolarów za butelkę.
Buena Vista La Victoire Brut Champagne
Buena Vista La Victoire Brut Champagne
Wina jasny, trwały złoty kolor jest wzmocniony atrakcyjnym, trwałym ciągiem bąbelków. Elegancki, gęsty, złożony bukiet ujawnia szeroką gamę aromatów, takich jak kwiat lipy, nuty tostowego chleba i miodu. Wspaniałe odczucie w ustach wina jest pełne i bogate, ale dobrze wyważone, pozostawiając zachwycającą świeżość na podniebieniu. Mieszanka: 70% Pinot Noir, 30% Chardonnay
TrudnośćTwardy
Gotowe W50 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia3
Magazyn