Cajun przyprawione czarna fasola i słodkie ziemniaki hamburgery
Przepis Cajun przyprawione czarna fasola i słodkie ziemniaki hamburgery jest gotowy w około 20 minut i zdecydowanie jest super bezglutenowe i wegańskie opcja dla miłośników amerykańskiej żywności. Jedna porcja zawiera 219 kalorii, 12g białka, oraz 1g tłuszczu. Na 67 centów za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Wiele osób robiło ten przepis, a 1802 powiedziałby, że trafił w sedno. Mieszanka fasoli cyny, słodkie ziemniaki, owsianka G i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 100%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Słodkie Ziemniaki Burgery Z Czarnej Fasoli, Słodkie Ziemniaki Burgery Z Czarnej Fasoli, oraz Słodkie Ziemniaki Burgery Z Czarnej Fasoli dla podobnych receptur.
Instrukcje
Fasolę opłukać i dodać do miski. Zacieru, ale połowę fasoli pozostawić w całości na odrobinę konsystencji.
Miąższ z pieczonego ziemniaka wyjąć łyżką i dodać do miski.
Spłucz szpinak w durszlaku, a następnie zalej go czajnikiem z wrzącą wodą, aby go zwiędł. Spłucz zimną wodą, aby odświeżyć, a następnie wyciśnij jak najwięcej wody. Posiekać i dodać do miski.
Następnie dodać nasiona, owies, przyprawy, czosnek i czarny pieprz i wymieszać, aż dobrze połączone.
Uformuj swoją mieszankę w 4 obfite kulki, a następnie spłaszcz w kształty hamburgera.
Pop hamburgery na talerzu, aż będziesz gotowy do ich użycia. Można je upiec lub usmażyć na odrobinie oleju. I smażone mój burger w trochę zimno tłoczony olej rzepakowy, przez kilka minut z każdej strony, aż brązowy i chrupiące.
Te hamburgery również dobrze zamarzną.
Ułóż je między arkuszami papieru odpornego na tłuszcz w wannie i włóż do zamrażarki.