Bułki maślano-owsiane wymagają ok. 45 minut od początku do końca. Ten przepis służy 12. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 60 kalorii. Na 16 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Mieszanka margaryny, drożdży, maślanki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 29%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Maślane bułeczki ziemniaczane {najbardziej puszyste najsmaczniejsze bułeczki jakie kiedykolwiek spotkałam}, Bułki Maślane, oraz Roladki Z Maślanki.
Instrukcje
1
Połącz pierwsze 3 składniki w małej misce, mieszając, aż dobrze wymieszane.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Odstawić 5 minut.
3
Rozpuścić drożdże i 1 1/2 łyżeczki cukru w ciepłej wodzie w dużej misce; odstawić 5 minut. Lekko łyżka mąki do suchych miarek; wyrównać nożem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Sok Z Cytryny, Opcjonalnie
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
1 1/4 Szklanki Ciepłej Wody (od 44 Do 48 Stopni Celsjusza)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki W Kształcie Głowy Powietrznej
1 żółty Owocowy Roll-up
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
Dodać mieszaninę owsianą, 1 3/4 szklanki mąki, maślankę, margarynę i sól do mieszaniny drożdży, mieszając, tworząc miękkie ciasto. Ciasto wyłożyć na lekko posypaną mąką powierzchnię. 8 minut); dodać wystarczającą ilość pozostałej mąki, 1 łyżkę na raz, aby ciasto nie przyklejało się do rąk. (Ciasto będzie lekko lepkie).
Składniki, których będziesz potrzebować
Po 1 Zmielonej Gałce Muszkatołowej, Zielu Angielskim I Goździkach
¼ Czubatej Szklanki Mąki
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
1 1/4 Szklanki Ciepłej Wody (od 44 Do 48 Stopni Celsjusza)
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
5
Umieść ciasto w dużej misce pokrytej sprayem do gotowania, obracając się do warstwy wierzchniej. Przykryć i odstawić w ciepłe miejsce (85), wolne od przeciągów, 45 minut lub do podwojenia luzem. Punch ciasto w dół; przykryć i odstawić na 5 minut. Ciasto podzielić na 12 równych porcji. Pracując z 1 porcją na raz (przykryj pozostałe ciasto, aby nie wyschło), uformuj każdą z nich w kulkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szczypta Płatków Mieszanych Warzyw, Lub Do Smaku
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Punch
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
6
Umieść kulki na 9-calowej kwadratowej patelni do pieczenia pokrytej sprayem do gotowania. Przykryć i odstawić 30 minut lub do podwojenia luzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szczypta Płatków Mieszanych Warzyw, Lub Do Smaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
7
Rozgrzej piekarnik do 37
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
8
Odkryj ciasto.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
9
Połączyć 1 łyżkę wody i białka jajka; umyć ciasto.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
10
Ciasto posypać 1 łyżką owsa.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki