Bułka Z Ciastem Cannoli

Bułka Z Ciastem Cannoli
Bułka z ciastem Cannoli wymaga ok. 45 minut od początku do końca. Ten przepis sprawia, że 23 porcje z 117 kalorii, 4G białka, oraz 8G tłuszczu każdy. Na 33 grosze za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka jaj, orzechy pistacjowe, Serek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Czekoladowe Cannoli Ciasto Roll, Rolada Czekoladowo-Cannoli, oraz Cannoli deser Pizzan i czekolada Cannoli Pizzettes.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C). Smaruj jedną galaretkę 15 1/2 x 10 1/2 cala i linia z pergaminem.
Składniki, których będziesz potrzebować
(lub Do Wyboru Cynamon, Rodzynki, Jabłko Itp.)(lub Do Wyboru Cynamon, Rodzynki, Jabłko Itp.)
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ziarna Espresso Oblane Ciemną CzekoladąZiarna Espresso Oblane Ciemną Czekoladą
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
2
Oddzielić jajka. W małej misce, z mikserem z dużą prędkością, ubić żółtka, wanilia, i 1/4 szklanki cukru granulowanego, aż bardzo gęsty i cytrynowy kolor, o 5 protokół. Odstawić ubitą mieszaninę żółtkową na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwnik Spożywczy Red Velvet (taki Jak Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według UznaniaBarwnik Spożywczy Red Velvet (taki Jak Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania
Odmiany GrzybówOdmiany Grzybów
Powłoka Z Białego Cukierka, OpcjonalnaPowłoka Z Białego Cukierka, Opcjonalna
Skórki Z CytrynySkórki Z Cytryny
(Keebler)(Keebler)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
W dużej misce, z czystymi ubijakami i mikserem z dużą prędkością, ubić białka, śmietanę z kamienia nazębnego i sól, aż do miękkich szczytów. Ubijając z dużą prędkością, stopniowo posypuj 1/4 szklanki granulowanego cukru, aż cukier się rozpuści i białka staną w sztywnych Szczytach.
Składniki, których będziesz potrzebować
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Krem TatarskiKrem Tatarski
Opcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże TruskawkiOpcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże Truskawki
(duża Tuba)(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
4
Przełożyć ubite żółtka do innej dużej miski. Gumową szpatułką delikatnie złóż ubite białka na ubite żółtka, jedną trzecią na raz. Przesiać i złożyć mąkę, jedną trzecią na raz, do mieszaniny jaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże TruskawkiOpcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże Truskawki
Odmiany GrzybówOdmiany Grzybów
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
(Keebler)(Keebler)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
5
Metalową szpatułką równomiernie rozprowadzić ciasto na patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
6
Piec w temperaturze 375 stopni F (190 stopni C) przez 10 minut lub do momentu, gdy wierzch ciasta powróci, gdy lekko dotknie palcem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
7
W międzyczasie w filiżance wymieszaj 2 łyżki likieru pomarańczowego z 1 łyżką wody i 1 łyżką cukru, aż cukier się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
Likier PomarańczowyLikier Pomarańczowy
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
8
Posypać czystą ściereczką cukrem cukierniczym. Po zakończeniu ciasta natychmiast odwróć gorące ciasto na ręcznik. Ostrożnie odklej pergamin i wyrzuć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do 2 średnich Kiwi, Obranych I Pokrojonych W PlasterkiDo 2 średnich Kiwi, Obranych I Pokrojonych W Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ziarna Espresso Oblane Ciemną CzekoladąZiarna Espresso Oblane Ciemną Czekoladą
9
Ciasto z mieszanką pomarańczowo-likierową. Zaczynając od długiej strony, roll ciasto z ręcznikiem jelly-roll mody. Fajne ciasto roll, szew stronie w dół, na stojaku z drutu, aż do całkowitego ostygnięcia, około 1 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Szklanki Jogurtu Pomarańczowego3/4 Szklanki Jogurtu Pomarańczowego
Drobna Sól Do Brzegów SzklanekDrobna Sól Do Brzegów Szklanek
(lub Do Wyboru Cynamon, Rodzynki, Jabłko Itp.)(lub Do Wyboru Cynamon, Rodzynki, Jabłko Itp.)
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na PółPomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
10
Aby zrobić nadzienie z ricotty: w robocie kuchennym, z dołączonym ostrzem noża, zmiksuj ser ricotta, ser śmietankowy, 1/2 szklanki cukru cukierniczego, 1/2 łyżeczki wanilii i cynamonu. aż będzie gładko.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do 2 średnich Kiwi, Obranych I Pokrojonych W PlasterkiDo 2 średnich Kiwi, Obranych I Pokrojonych W Plasterki
Przez CiastoPrzez Ciasto
Opakowania Serka śmietankowego O Temperaturze Pokojowej Plus 2 (8 Uncji) Opakowania Bitego Serka śmietankowegoOpakowania Serka śmietankowego O Temperaturze Pokojowej Plus 2 (8 Uncji) Opakowania Bitego Serka śmietankowego
Może Dietetyczna śmietanka SodowaMoże Dietetyczna śmietanka Sodowa
Powłoka Z Białego Cukierka, OpcjonalnaPowłoka Z Białego Cukierka, Opcjonalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(takie Jak Marie Biscuits)(takie Jak Marie Biscuits)
2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos
11
Przelać nadzienie do miski i wymieszać w 1/4 szklanki kawałków czekolady. Przykryć i przechowywać w lodówce napełniania, podczas gdy ciasto chłodzi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
12
Złóż ciasto: delikatnie rozwiń schłodzone ciasto. Metalową szpatułką rozprowadź nadzienie na cieście prawie do krawędzi. Zaczynając od tej samej długiej strony, zwijamy ciasto bez ręcznika.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki
13
Miejsce walcowane ciasto, szew stronie w dół, na talerzu.
14
Aby lukier: w małej misce, z mikserem na średniej prędkości, ubić śmietanę ubijającą i 3 łyżki cukru cukierniczego, aż uformują się miękkie szczyty. Gumową łopatką, złóż 2 łyżki likieru pomarańczowego i 1/2 łyżeczki wanilii. Metalową szpatułką rozprowadzić lukier z bitą śmietaną na cieście. Ciasto przechowywać w lodówce co najmniej 2 godziny przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do 2 średnich Kiwi, Obranych I Pokrojonych W PlasterkiDo 2 średnich Kiwi, Obranych I Pokrojonych W Plasterki
Likier PomarańczowyLikier Pomarańczowy
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
1 Rożek Cukru Lodowego1 Rożek Cukru Lodowego
Powłoka Z Białego Cukierka, OpcjonalnaPowłoka Z Białego Cukierka, Opcjonalna
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
15
Wierzch ciasta posypać posiekanymi pistacjami i kawałkami czekolady tuż przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Do 4 Szklanek Lodów Waniliowych3 Do 4 Szklanek Lodów Waniliowych
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje23
Ocena Zdrowia1
Magazyn