Bułka Z Ciastem Cannoli
Bułka z ciastem Cannoli wymaga ok. 45 minut od początku do końca. Ten przepis sprawia, że 23 porcje z 117 kalorii, 4G białka, oraz 8G tłuszczu każdy. Na 33 grosze za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka jaj, orzechy pistacjowe, Serek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Czekoladowe Cannoli Ciasto Roll, Rolada Czekoladowo-Cannoli, oraz Cannoli deser Pizzan i czekolada Cannoli Pizzettes.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C). Smaruj jedną galaretkę 15 1/2 x 10 1/2 cala i linia z pergaminem.
Oddzielić jajka. W małej misce, z mikserem z dużą prędkością, ubić żółtka, wanilia, i 1/4 szklanki cukru granulowanego, aż bardzo gęsty i cytrynowy kolor, o 5 protokół. Odstawić ubitą mieszaninę żółtkową na bok.
W dużej misce, z czystymi ubijakami i mikserem z dużą prędkością, ubić białka, śmietanę z kamienia nazębnego i sól, aż do miękkich szczytów. Ubijając z dużą prędkością, stopniowo posypuj 1/4 szklanki granulowanego cukru, aż cukier się rozpuści i białka staną w sztywnych Szczytach.
Przełożyć ubite żółtka do innej dużej miski. Gumową szpatułką delikatnie złóż ubite białka na ubite żółtka, jedną trzecią na raz. Przesiać i złożyć mąkę, jedną trzecią na raz, do mieszaniny jaj.
Metalową szpatułką równomiernie rozprowadzić ciasto na patelni.
Piec w temperaturze 375 stopni F (190 stopni C) przez 10 minut lub do momentu, gdy wierzch ciasta powróci, gdy lekko dotknie palcem.
W międzyczasie w filiżance wymieszaj 2 łyżki likieru pomarańczowego z 1 łyżką wody i 1 łyżką cukru, aż cukier się rozpuści.
Posypać czystą ściereczką cukrem cukierniczym. Po zakończeniu ciasta natychmiast odwróć gorące ciasto na ręcznik. Ostrożnie odklej pergamin i wyrzuć.
Ciasto z mieszanką pomarańczowo-likierową. Zaczynając od długiej strony, roll ciasto z ręcznikiem jelly-roll mody. Fajne ciasto roll, szew stronie w dół, na stojaku z drutu, aż do całkowitego ostygnięcia, około 1 godziny.
Aby zrobić nadzienie z ricotty: w robocie kuchennym, z dołączonym ostrzem noża, zmiksuj ser ricotta, ser śmietankowy, 1/2 szklanki cukru cukierniczego, 1/2 łyżeczki wanilii i cynamonu. aż będzie gładko.
Przelać nadzienie do miski i wymieszać w 1/4 szklanki kawałków czekolady. Przykryć i przechowywać w lodówce napełniania, podczas gdy ciasto chłodzi.
Złóż ciasto: delikatnie rozwiń schłodzone ciasto. Metalową szpatułką rozprowadź nadzienie na cieście prawie do krawędzi. Zaczynając od tej samej długiej strony, zwijamy ciasto bez ręcznika.
Miejsce walcowane ciasto, szew stronie w dół, na talerzu.
Aby lukier: w małej misce, z mikserem na średniej prędkości, ubić śmietanę ubijającą i 3 łyżki cukru cukierniczego, aż uformują się miękkie szczyty. Gumową łopatką, złóż 2 łyżki likieru pomarańczowego i 1/2 łyżeczki wanilii. Metalową szpatułką rozprowadzić lukier z bitą śmietaną na cieście. Ciasto przechowywać w lodówce co najmniej 2 godziny przed podaniem.
Wierzch ciasta posypać posiekanymi pistacjami i kawałkami czekolady tuż przed podaniem.