Bułeczki Z Kiełbasą
Need a dairy free hor d ' oeuvre? Bułki z kiełbasą mogą być świetnym przepisem, aby spróbować. Na 79 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 10 porcji z 321 kalorii, 9g białka, oraz 23G tłuszczu każdy. Ten przepis jest lubiany przez 34 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz musztardę, skórki z ciasta, kiełbasę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 28 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 31%, to danie nie jest tak niesamowite. Spróbuj (not)sausage Rolls - francuskie bułeczki z soczewicy w / konserwowane Le, Roladki Z Soczewicy Grzybowej (Wegetariańskie Roladki Z Kiełbasą), oraz Roladki Z Soczewicy Grzybowej (Wegetariańskie Roladki Z Kiełbasą) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 425 stopni F (220 stopni C). Lekko posmarować blachę do pieczenia.
Wyłożyć ciasto na płaską powierzchnię.
Rozłóż je obficie musztardą.
Rozłóż 1/2 funta kiełbasy na każdej skorupie pie. Spłaszczyć kiełbasę łopatką.
Roll ciasto crust mieszaniny się jak rolki galaretki. Pokrój rolkę na okrągłe kawałki o średnicy 1/2 cala.
Piec przez 18 minut lub do momentu ugotowania kiełbasy.