Bułeczki z dyni z brązową glazurą maślaną
Bułeczki z dyni z brązową glazurą maślaną mogą być dobrym przepisem na poszerzenie repertuaru porannego posiłku. Ten przepis służy 16 i kosztuje 50 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 232 kalorie, 4G białka, oraz 10 g tłuszczu. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. 10 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Mieszanka puree z dyni, mąka, mielone goździki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Kilka osób naprawdę lubiło to szkockie danie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 44%, co jest solidne. Podobne przepisy to Ciasto dyniowe z brązową glazurą maślaną, Ciasto dyniowe z brązowym masłem z waniliową glazurą Bourbon, oraz Brązowy Cukier Funt Babeczki Z Brązowym Masłem Glazury Od Martha.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 425 stopni F (220 stopni C).
W misce wymieszaj mąkę, brązowy cukier, proszek do pieczenia, cynamon, sodę oczyszczoną, sól, zmielony imbir i zmielone goździki.
Pokroić niesolone kawałki masła w mieszaninę mąki z blenderem do ciast, aż mieszanina przypomina grube okruchy; zrobić dobrze w środku.
Wlać puree z dyni, jogurt i 1 łyżeczkę ekstraktu z wanilii do studni w mieszaninie mąki; mieszać drewnianą łyżką, aż powstanie miękkie ciasto.
Pekan wymieszać do ciasta.
Ciasto obrócić na lekko posmarowaną mąką powierzchnię i wkleić w dwa równe kółka.
Pokrój każdy okrąg na 8 klinów; przenieś do kamienia do pieczenia lub blachy do pieczenia wyłożonej pergaminem.
Pieczemy bułeczki w nagrzanym piekarniku, aż będą twarde w dotyku i lekko rumiane, 12 do 15 minut.
Rozgrzać masło na patelni na średnim ogniu, aż masło będzie się spieniać i orzechowo-brązowy kolor, 3 do 5 protokół.
Ubij brązowe masło, cukier cukierniczy, mleko i 1/2 łyżeczki wanilii mikserem elektrycznym na średniej prędkości, aż cukier się rozpuści i glazura będzie błyszcząca, 3 do 4 minut, dodając więcej mleka w razie potrzeby.
Mżawka glazury na schłodzone bułeczki.