Bułeczki z boczkiem i maślanką z goudą

Bułeczki z boczkiem i maślanką z goudą
Dwa razy Peppered boczek i maślanka bułeczki z Gouda może być tylko poranny posiłek szukasz. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.26 za porcję. Jedna porcja zawiera 453 kalorie, 17g białka, oraz 25 g tłuszczu. Udaj się do sklepu i odbierz mielony pieprz, pieprz, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest typowy dla kuchni szkockiej. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 40 minut. Jest dostarczany przez BettyCrocker.com. wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 39%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Bułeczki z boczkiem i maślanką z goudą, Pieprzone Bułeczki Z Kozim Serem, oraz Gouda wiedzieć Ya hamburgery bekon dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 218°. spryskaj arkusz ciastek sprayem do gotowania lub smarem ze skróceniem. W dużej misce wymieszaj mąkę, proszek do pieczenia, czarny pieprz, sól i czerwony pieprz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Proszek Do PieczeniaProszek Do Pieczenia
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
Pieprz CzarnyPieprz Czarny
Papryka CzerwonaPapryka Czerwona
SkracanieSkracanie
Pliki CookiePliki Cookie
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
PiekarnikPiekarnik
2
Pokrój w maśle, używając blendera do ciast (lub przeciągając 2 noże stołowe przez mieszaninę w przeciwnych kierunkach), aż mieszanina wygląda jak gruba okruchy. Wymieszać z serem, boczkiem i szalotką.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzalotkaSzalotka
MasłoMasło
SerSer
BoczekBoczek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
3
W małej misce ubić maślankę i jajko widelcem lub trzepaczką. Rezerwa 1 łyżka mieszanki maślanki. Pozostałą mieszaninę maślanki wymieszać z mieszanką okruchów; wymieszać z mąką rękami, aż ciasto uformuje kulkę. W przypadku delikatnych bułeczek należy jak najmniej obchodzić się z ciastem.
Składniki, których będziesz potrzebować
MaślankaMaślanka
CiastoCiasto
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
4
Ciasto ułożyć na lekko posypanej mąką powierzchni. Ciasto Pat na 8-calowy Okrągły; pokroić na 8 klinów.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
5
Umieść Kliny 2 cale od siebie na arkuszu cookie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki CookiePliki Cookie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
6
Pędzel z zarezerwowaną mieszanką maślanki.
Składniki, których będziesz potrzebować
MaślankaMaślanka
7
Piec 15 do 18 minut lub do złotego koloru.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
8
Podawać na ciepło.
TrudnośćTwardy
Gotowe W40 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia6
Magazyn