Bułeczki z boczkiem i maślanką z goudą
Dwa razy Peppered boczek i maślanka bułeczki z Gouda może być tylko poranny posiłek szukasz. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.26 za porcję. Jedna porcja zawiera 453 kalorie, 17g białka, oraz 25 g tłuszczu. Udaj się do sklepu i odbierz mielony pieprz, pieprz, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest typowy dla kuchni szkockiej. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 40 minut. Jest dostarczany przez BettyCrocker.com. wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 39%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Bułeczki z boczkiem i maślanką z goudą, Pieprzone Bułeczki Z Kozim Serem, oraz Gouda wiedzieć Ya hamburgery bekon dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 218°. spryskaj arkusz ciastek sprayem do gotowania lub smarem ze skróceniem. W dużej misce wymieszaj mąkę, proszek do pieczenia, czarny pieprz, sól i czerwony pieprz.
Pokrój w maśle, używając blendera do ciast (lub przeciągając 2 noże stołowe przez mieszaninę w przeciwnych kierunkach), aż mieszanina wygląda jak gruba okruchy. Wymieszać z serem, boczkiem i szalotką.
W małej misce ubić maślankę i jajko widelcem lub trzepaczką. Rezerwa 1 łyżka mieszanki maślanki. Pozostałą mieszaninę maślanki wymieszać z mieszanką okruchów; wymieszać z mąką rękami, aż ciasto uformuje kulkę. W przypadku delikatnych bułeczek należy jak najmniej obchodzić się z ciastem.
Ciasto ułożyć na lekko posypanej mąką powierzchni. Ciasto Pat na 8-calowy Okrągły; pokroić na 8 klinów.
Umieść Kliny 2 cale od siebie na arkuszu cookie.
Pędzel z zarezerwowaną mieszanką maślanki.
Piec 15 do 18 minut lub do złotego koloru.