Bułeczki kukurydziane z szałwią i cheddarem
Bułeczki kukurydziane z szałwią i cheddarem mogą być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Ten przepis służy 10 i kosztuje 20 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 5G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 167 kalorii. Jeśli masz proszek do pieczenia, masło, mąka kukurydziana i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 32 minuty. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Ten przepis jest typowy dla kuchni szkockiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 22%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Bułeczki Z Cheddarem Z Mąki Kukurydzianej, Cheddar-Bułeczki Z Mąką Kukurydzianą, oraz Bułeczki z cheddarem i szałwią dla podobnych receptur.
Instrukcje
Lekko łyżka mąki do suchych miarek; wyrównać nożem.
Mąkę, mąkę kukurydzianą, a następnie 4 składniki połączyć w dużej misce.
Pokroić na maśle blenderem do ciast lub 2 nożami, aż mieszanina będzie przypominała grubą potrawę. Wymieszać z serem.
Dodaj mleko i jajko, mieszając tylko do wilgotnego.
Ciasto wyłożyć na lekko posmarowaną mąką powierzchnię i zagnieść 3 lub 4 razy.
Przenieś ciasto na blachę do pieczenia pokrytą sprayem do gotowania; wklep w 7-calowe koło.
Pokroić na 10 klinów, przecinając, ale nie przez dno ciasta. (Nie oddzielaj klinów.)
Piec w temperaturze 400 przez 17 minut lub do złotego koloru.
Przenieś bułeczki do stojaka z drutu.