Burger z polędwicy Portobello i Pate
Polędwica Portobello i Pate Burger może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 869 kalorii, 40g białka, oraz 55 g tłuszczu każdy. Na 5,67 zł za porcję, ten przepis okładki 32% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Foodnetwork ma 1 fanów. Jest to drogie przepis dla fanów amerykańskiej kuchni. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Mieszanka oliwy z oliwek, masło, sól koszerna i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 64%, co jest solidne. Spróbuj Gulasz Z Polędwicy I Portobello, Portobello Burger, oraz Portobello Mushroom Burger dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Rozgrzej piekarnik do 300 stopni F. masło szklane naczynie do pieczenia wystarczająco duże, aby pomieścić hamburgery.
Mięso posypać solą i pieprzem i uformować na 4 paszteciki.
Umieść je w przygotowanym naczyniu do pieczenia i piec aż gotowane przez, 25 do 30 protokół. Po zakończeniu odstawić i ogrzać.
Dodaj trochę wina do patelni i zeskrobać wszystkie rumiane kawałki na dole. Odstawić.
Podczas gotowania hamburgery, stopić 2 łyżki masła na średniej patelni na średnim ogniu. Pieczarki smażyć, aż będą miękkie.
Zdjąć z patelni i ogrzać.
Dodać szalotki na patelni z inną łyżką masła i gotować, aż zostaną zmiękczone.
Wlać wino i zmniejszyć o połowę.
Wlać soki z naczynia do pieczenia i ponownie zmniejszyć. Odcedź do małego dzbanka i utrzymaj ciepło, rezerwując szalotkę.
Odłożyć patelnię z powrotem na ciepło i stopić łyżkę masła.
Dodać plastry pasztetu i gotować, aż tylko rozgrzane przez, 1 do 2 protokół.
Dodaj pozostałe 2 łyżki masła do innej patelni i tosty bułki w sokach maślanych.
Aby zbudować hamburgera, umieść czapkę z grzybem na bułce burger. Ułożyć burger na wierzchu, łyżkę zarezerwowanej szalotki, a następnie kawałek pasztetu.
Całość polać czerwonym winem i polać bułką. Powtórz z pozostałymi hamburgerami.
Podawać z Truflowymi frytkami z piekarnika.
Rozgrzej piekarnik do 425 stopni F.
Obierz ziemniaki i pokrój je w paski o średnicy 1/2 na 1/2 cala. Wrzucić je z oliwą, doprawić solą i rozprowadzić w jednej warstwie na blasze do pieczenia.
Piec, podrzucając raz lub dwa razy, aż złoty kolor i chrupiące, 25 do 30 protokół.
Gorące frytki przekładamy do dużej miski, skropimy olejem truflowym i doprawiamy solą. Wrzucić dobrze płaszcz i podawać natychmiast.