Budyń Z Tapioki W Ciemnej Czekoladzie
Need a deser bezglutenowy? Pudding z ciemnej czekolady z tapioki może być super przepis, aby spróbować. Na 9 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 33 kalorie, 1G białka, oraz 1g tłuszczu. Ten przepis służy 45. Udaj się do sklepu i odebrać minut tapioka, jajko, cukier, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Podobne przepisy to Pudding Z Tapioki Czekoladowy, Kremowy Pudding Z Tapioki Czekoladowy, oraz Crock Pot Czekoladowy Pudding Z Tapioki.
Instrukcje
Jajko ubić lekko w średnim rondlu trzepaczką.
Dodać cukier i tapiokę; dobrze wymieszać. Stopniowo dodawać mleko, dobrze bijąc po każdym dodaniu.
Dodaj czekoladę. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu, stale mieszając. Zmniejszyć ogień do średnio-niskiego; gotować, aż czekolada całkowicie stopi się, stale mieszając.
Wymieszać wanilią. Ostudzić 20 minut; wymieszać. (Budyń gęstnieje w miarę stygnięcia.)
Podawać na ciepło lub schłodzone. Resztki puddingu przechowywać w lodówce.