Budyń Z Masłem Orzechowym

Budyń Z Masłem Orzechowym
Budyń z masłem orzechowym wymaga około 50 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera około 10g białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 256 kalorii. Ten przepis serwuje 6 i kosztuje 72 centy za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka prażonych orzeszków ziemnych, mleka, ekstraktu z wanilii i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest ona dostarczana przez Taste Of Home. Z łyżką wynik 44% to danie jest solidne. Spróbuj Apple ' N Peanut Butter Bread Pudding, Reese ' s Peanut Butter Cup Bread Pudding, oraz Budyń Śniadaniowy Z Masłem Orzechowym podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dużej misce ubić mleko, pudding i wanilię przez 2 minuty lub do uzyskania gładkiej konsystencji.
Składniki, których będziesz potrzebować
32 Ciasteczka Imbirowe, Pokruszone (ok32 Ciasteczka Imbirowe, Pokruszone (ok
WaniliaWanilia
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Dodać masło orzechowe; dobrze wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło OrzechoweMasło Orzechowe
3
Dodaj pozostałe składniki; delikatnie wymieszaj, aby połączyć.
4
Wlej do 8-in. kwadratowe naczynie do pieczenia pokryte sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
5
Piec w temperaturze 350° przez 40-45 minut lub do Ustawienia. Schłodzić przez 5 minut na stojaku drucianym przed cięciem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćTwardy
Gotowe W50 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia7
Magazyn