Budyń Z Masłem Orzechowym
Budyń z masłem orzechowym wymaga około 50 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera około 10g białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 256 kalorii. Ten przepis serwuje 6 i kosztuje 72 centy za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka prażonych orzeszków ziemnych, mleka, ekstraktu z wanilii i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest ona dostarczana przez Taste Of Home. Z łyżką wynik 44% to danie jest solidne. Spróbuj Apple ' N Peanut Butter Bread Pudding, Reese ' s Peanut Butter Cup Bread Pudding, oraz Budyń Śniadaniowy Z Masłem Orzechowym podobnych receptur.
Instrukcje
W dużej misce ubić mleko, pudding i wanilię przez 2 minuty lub do uzyskania gładkiej konsystencji.
Dodać masło orzechowe; dobrze wymieszać.
Dodaj pozostałe składniki; delikatnie wymieszaj, aby połączyć.
Wlej do 8-in. kwadratowe naczynie do pieczenia pokryte sprayem do gotowania.
Piec w temperaturze 350° przez 40-45 minut lub do Ustawienia. Schłodzić przez 5 minut na stojaku drucianym przed cięciem.