Budyń chomeura
Pudding Chomeur może być tylko deser szukasz. Na 20 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 2G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 250 kalorii. Ten przepis służy 15. 133 osoby były zadowolone, że spróbowały tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz mleko, brązowy cukier, cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 5 minut. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 25%. Spróbuj Tipsy Ghostly Guzzle Pudding Shots-Moja Oda do kubków Pudding Halloween, Budyń czekoladowy bez jaj | Easy Pudding s, oraz bez jaj karmelowy budyń chlebowy, gotowany na parze bez pieczenia budyń chlebowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F (165 stopni C). Posmaruj naczynie do pieczenia 9x13 cali.
Mąkę i proszek do pieczenia przesiać w małej misce. Ubij jajko, cukier i 1/4 szklanki margaryny razem w dużej misce.
Dodać mieszankę mąki na przemian z mlekiem do mieszaniny jaj, mieszając tylko do połączenia.
Wlać ciasto do przygotowanego naczynia.
Doprowadzić wodę do wrzenia w rondlu; wymieszać brązowy cukier, 1/4 szklanki margaryny i ekstrakt z wanilii do wody i powrócić do wrzenia na 2 minuty.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż środek ustawi się, około 45 minut.