Budyń Chlebowy Śniadaniowy

Budyń Chlebowy Śniadaniowy
Śniadaniowy budyń chlebowy jest Wegetariańskie deser. Jedna porcja zawiera 461 kalorii, 12g białka, oraz 22g tłuszczu. Ten przepis służy 8. Na 1,74 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 44 stwierdziłoby, że trafił w sedno. Mieszanka Brioche Bochenek, skórka pomarańczowa, syrop klonowy, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 27%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Budyń Chlebowy Śniadaniowy, Budyń Chlebowy Śniadaniowy, oraz Budyń Chlebowy Śniadaniowy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
2
W średniej misce ubijamy całe jajka, żółtka, pół na pół, miód, waniliową, skórkę pomarańczową i sól. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skórka PomarańczowaSkórka Pomarańczowa
(Keebler)(Keebler)
Odmiany GrzybówOdmiany Grzybów
Powłoka Z Białego Cukierka, OpcjonalnaPowłoka Z Białego Cukierka, Opcjonalna
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
(duża Tuba)(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Pokroić Brioche bochenek na 6 (1-calowy) kawałki grubości.
Składniki, których będziesz potrzebować
BriocheBrioche
4
Lay pół Brioche plastry płasko w 9 przez 14 przez 2-calowe owalne naczynie do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
BriocheBrioche
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
5
Rozłóż rodzynki na górze Brioche plastry, i umieścić pozostałe plastry na górze. Upewnij się, że rodzynki są między warstwami brioche lub będą palić podczas pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
BriocheBrioche
1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
6
Wlać mieszaninę jajek na chleb i pozostawić do moczenia na 15 minut, naciskając delikatnie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rozmrożony Koncentrat Lemoniady, PodzielonyRozmrożony Koncentrat Lemoniady, Podzielony
(Keebler)(Keebler)
7
Piec przez 55 do 60 minut lub do momentu, aż pudding nadmuchuje i budyń jest ustawiony.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duże Pomarańczowe żelki1 Duże Pomarańczowe żelki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
8
Wyjąć z piekarnika i lekko ostudzić przed podaniem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 20 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia2
Magazyn