Budyń Chlebowy Śniadaniowy
Śniadaniowy budyń chlebowy jest Wegetariańskie deser. Jedna porcja zawiera 461 kalorii, 12g białka, oraz 22g tłuszczu. Ten przepis służy 8. Na 1,74 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 44 stwierdziłoby, że trafił w sedno. Mieszanka Brioche Bochenek, skórka pomarańczowa, syrop klonowy, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 27%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Budyń Chlebowy Śniadaniowy, Budyń Chlebowy Śniadaniowy, oraz Budyń Chlebowy Śniadaniowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
W średniej misce ubijamy całe jajka, żółtka, pół na pół, miód, waniliową, skórkę pomarańczową i sól. Odstawić.
Pokroić Brioche bochenek na 6 (1-calowy) kawałki grubości.
Lay pół Brioche plastry płasko w 9 przez 14 przez 2-calowe owalne naczynie do pieczenia.
Rozłóż rodzynki na górze Brioche plastry, i umieścić pozostałe plastry na górze. Upewnij się, że rodzynki są między warstwami brioche lub będą palić podczas pieczenia.
Wlać mieszaninę jajek na chleb i pozostawić do moczenia na 15 minut, naciskając delikatnie.
Piec przez 55 do 60 minut lub do momentu, aż pudding nadmuchuje i budyń jest ustawiony.
Wyjąć z piekarnika i lekko ostudzić przed podaniem.