Budyń Chlebowy Śniadaniowy
Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.9 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 23G białka, 33g tłuszczu, oraz w sumie 552 kalorie. Jeśli masz bagietkę, syrop klonowy, jajka i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 42%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Budyń Chlebowy Śniadaniowy, Budyń Chlebowy Śniadaniowy, oraz Budyń Chlebowy Śniadaniowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Jeśli jesteś kiełbasa jest w osłonkach, wycisnąć je z ich osłonek.
Rozgrzać patelnię na średnim ogniu i gotować kiełbasę, rozbijając ją na kawałki wielkości kęsa, ale nie kruszyć go zbyt mały. Wrzuć gotowaną kiełbasę do metalowego Sitka nad zlewem, aby odsączyć nadmiar oleju i pozostawić do całkowitego ostygnięcia.
Pokroić cheddar w kostkę ¼ cala. Można go również rozdrobnić za pomocą tarki do sera, ale lubię mieć widoczne kawałki roztopionego cheddaru. W dużej misce, dodać jajka, mleko, śmietana, i syrop klonowy do miski i ubijać razem, aż będzie gładka.
Czerstwy chleb pokroić w kostkę 1 1/2 cala i dodać go do mieszaniny jaj wraz z schłodzoną kiełbasą i kostką cheddar. Delikatnie wymieszaj wszystko razem, aż większość płynu zostanie wchłonięta przez chleb, a następnie przenieś mieszaninę do bezpiecznego naczynia żaroodpornego w piekarniku. Przykryć i przechowywać w lodówce na noc. Następnego ranka wyjmij zapiekankę z lodówki.
Umieść stojak piekarnika w pozycji środkowej i podgrzej do 350 stopni F (170 C).
Zdjąć pokrywę i piec budyń chlebowy, aż rumiane na wierzchu (o 30-40 protokół).
Skropić syropem klonowym i podawać na gorąco.