Budyń Bananowy Z Mlecznej Czekolady
Pudding bananowy z czekolady mlecznej może być tylko deserem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 10g białka, 22g tłuszczu, oraz w sumie 512 kalorii. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.73 za porcję. 2 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odebrać czekoladę, vanillan ekstrakt, czekolada mleczna, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 30 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 43%. Spróbuj Chocolat Chunk Banan Hemp Milk budyń chlebowy z mlekiem konopnym Karmel, Budyń Z Czekolady Mlecznej, oraz Budyń Z Czekolady Mlecznej dla podobnych receptur.
Instrukcje
Mleko umieścić w średnim rondlu i doprowadzić do duszenia.
Ubij obie czekoladki i podgrzewaj, aż się stopią i będą gładkie.
Wymieszać żółtka, cukier i skrobię kukurydzianą w dużej misce. Powoli ubij mieszaninę czekoladowo-mleczną, a następnie Przywróć mieszaninę do rondla na średnim ogniu i ubijaj, aż zgęstnieje.
Wyjąć z ognia, wymieszać wanilią i przenieść do czystej miski.
Umieścić kawałek folii na powierzchni kremu ciasta i ostudzić do temperatury pokojowej.
Łyżka około 1 szklanki kremu do ciasta 9 przez 13-calowe naczynie szklane.
Ułóż w misce ciastka, banany i krem do ciast, kończąc na kremie do ciast. Przykryć szczelnie i przechowywać w lodówce do ostygnięcia, co najmniej 4 godziny lub przez noc. Tuż przed podaniem rozłóż bitą śmietanę na wierzch budyniu i posyp wiórkami czekoladowymi.