Bruschetta W Stylu Ateńskim

Bruschetta W Stylu Ateńskim
Ateński Bruschettan jest Wegetariańskie hor d ' oeuvre. Ten przepis sprawia, że 30 porcji z 90 kalorii, 3G białka, oraz 4G tłuszczu każdy. Na 21 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz balsamiczny winegret, oliwki kalamatan, cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 20 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 23%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Podobne przepisy to Ateński Pies, Ateńskie Orzo, oraz Grzyby Ateńskie.

Instrukcje

1
Piekarnik rozgrzać do 191°. na patelni 15x10 cali z bokami, kromki chleba umieścić w jednej warstwie. Używając pędzla do ciasta, lekko umyj wierzchołki plastrów z około 2 łyżkami oleju.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowa WodaDodatkowa Woda
Beztłuszczowy KremBeztłuszczowy Krem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczotka Do CiastaSzczotka Do Ciasta
Na ImprezyNa Imprezy
Mielona Gałka Muszkatołowa LubMielona Gałka Muszkatołowa Lub
2
Piec 8 do 10 minut lub do lekko rumiane i chrupiące.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Na ImprezyNa Imprezy
3
Tymczasem w 10-calowej patelni nonstick, ogrzać Pozostałe 1 łyżka oleju na średnim ogniu 1 do 2 minut lub do gorąca.
Składniki, których będziesz potrzebować
Beztłuszczowy KremBeztłuszczowy Krem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mielona Gałka Muszkatołowa LubMielona Gałka Muszkatołowa Lub
4
Dodaj paprykę, cebulę, czosnek, sól, oregano i tymianek. Gotować od 3 do 5 minut, od czasu do czasu mieszając, aż warzywa będą chrupiące-miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Suszony Makaron RigatoniSuszony Makaron Rigatoni
(bez Dodatku Masła I Mleka)(bez Dodatku Masła I Mleka)
Puszki) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości SoduPuszki) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu
Olej Rzepakowy Do Smażenia W Głębokim TłuszczuOlej Rzepakowy Do Smażenia W Głębokim Tłuszczu
2 łyżki Whisky Sour Mash2 łyżki Whisky Sour Mash
2 Szklanki Ząbków Czosnku2 Szklanki Ząbków Czosnku
2/3 Szklanki (kilka Garści) Startego Parmigiano Lub Romano2/3 Szklanki (kilka Garści) Startego Parmigiano Lub Romano
5
Przełożyć warzywa do średniej miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
(bez Dodatku Masła I Mleka)(bez Dodatku Masła I Mleka)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Skręcić Liny LukrecjoweSkręcić Liny Lukrecjowe
6
Dodajemy winegret i oliwki; mieszamy aż warzywa będą pokryte skórką.
Składniki, których będziesz potrzebować
VinaigretteVinaigrette
(bez Dodatku Masła I Mleka)(bez Dodatku Masła I Mleka)
Można Smażoną Fasolę I Zielone ChilliMożna Smażoną Fasolę I Zielone Chilli
7
Każdą kromkę chleba wymieszać z 1 łyżeczką mieszanki warzywnej.
Składniki, których będziesz potrzebować
(bez Dodatku Masła I Mleka)(bez Dodatku Masła I Mleka)
Dodatkowa WodaDodatkowa Woda
8
Posypać serem i pietruszką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kilka Ogolonych Parmiginao-ReggianoKilka Ogolonych Parmiginao-Reggiano
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
TrudnośćTwardy
Gotowe W20 m.
Porcje30
Ocena Zdrowia2
Magazyn