Bruschetta W Stylu Ateńskim
Ateński Bruschettan jest Wegetariańskie hor d ' oeuvre. Ten przepis sprawia, że 30 porcji z 90 kalorii, 3G białka, oraz 4G tłuszczu każdy. Na 21 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz balsamiczny winegret, oliwki kalamatan, cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 20 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 23%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Podobne przepisy to Ateński Pies, Ateńskie Orzo, oraz Grzyby Ateńskie.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 191°. na patelni 15x10 cali z bokami, kromki chleba umieścić w jednej warstwie. Używając pędzla do ciasta, lekko umyj wierzchołki plastrów z około 2 łyżkami oleju.
Piec 8 do 10 minut lub do lekko rumiane i chrupiące.
Tymczasem w 10-calowej patelni nonstick, ogrzać Pozostałe 1 łyżka oleju na średnim ogniu 1 do 2 minut lub do gorąca.
Dodaj paprykę, cebulę, czosnek, sól, oregano i tymianek. Gotować od 3 do 5 minut, od czasu do czasu mieszając, aż warzywa będą chrupiące-miękkie.
Przełożyć warzywa do średniej miski.
Dodajemy winegret i oliwki; mieszamy aż warzywa będą pokryte skórką.
Każdą kromkę chleba wymieszać z 1 łyżeczką mieszanki warzywnej.
Posypać serem i pietruszką.