Brukselka Panierowana
Brukselka panierowana może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje 81 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 206 kalorii. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka brukselki, masło, przyprawione bułki tartej i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 65%. Podobne przepisy to Brukselka Panierowana, Brukselka Baaji (brukselka Indyjska przyprawiona), oraz Pieczona brukselka / brukselka.
Instrukcje
Włożyć brukselkę do dużego rondla i napełnić wystarczającą ilością wody do przykrycia. Doprowadzić do wrzenia i gotować do miękkości wystarczy łatwo przebić widelcem, 15 do 20 protokół.
Odcedzić i pozostawić do wyschnięcia na kilka minut.
Brukselkę włożyć do naczynia i wymieszać z roztopionym masłem. Delikatnie mieszać w bułce tartej, aż równomiernie rozłożone.