Brownstone Front Chocolate Cake
Brownstone Front Chocolate Cake może być tylko deser szukasz. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 826 kalorii, 10g białka, oraz 52g tłuszczu każdy. Na 96 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 4 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jeśli masz kakao w proszku, cukier, sól i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 26%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Sałatka Owocowa Front Nine, Koktajl Dewey D.: tuż przede mną, oraz Przedni Ganek Smażony Sum dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F (165 stopni C). Tłuszcz i mąka trzy 9 calowe okrągłe patelnie do ciast.
Oddzielić jajka. Odstawić żółtka na bok i ubić białka, aż uformują się sztywne szczyty.
Śmietana 2 1 / ' 4 szklanki cukru, wanilii i skrócenie.
Dodać żółtka i ubić na gładką masę.
Przesiać razem kakao, mąkę tortową, sodę oczyszczoną i sól. Następnie dodaj suche składniki na przemian z maślanką do kremowej mieszanki. Na koniec złóż ubite białka.
Wlać do 3 natłuszczonych i posmarowanych mąką patelni do ciast.
Piec 20-25 minut w 325 stopni f (165 stopni C) Piekarnik, lub aż gotowe.
Aby lukier: gotować 2 szklanki białego cukru, 1 szklanka śmietany i 1/2 szklanki masła lub margaryny na małym ogniu, aż mieszanina utworzy miękką kulkę w wodzie.
Zdjąć z ognia, pokonać około 5 lub 6 uderzeń, aby mieszanina była gładka. Schłodzić, rozprowadzić pomiędzy warstwami i na warstwie letniej. To twardnieje, gdy zimno.