Brokuły w sosie czosnkowym smażony ryż
Przepis brokuły w sosie czosnkowym smażony ryż jest gotowy w około 1 minut i jest zdecydowanie spektakularny bezglutenowe, bezmleczne i wegetariańskie opcja dla miłośników chińskiego jedzenia. Ten przepis sprawia, że 1 porcja z 278 kalorii, 11g białka, oraz 6G tłuszczu każdy. Na 76 centów za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 2 osoby uznały ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Niewiele osób lubi tę przystawkę. Jeśli masz brązowy ryż, brokuły w sosie czosnkowym-pokroić w kawałki wielkości kęsa, czosnek, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Z łyżeczką wynik 79%, to danie jest solidne. Spróbuj Chińskie brokuły z sosem ostrygowym i smażonym czosnkiem, Pieczony kurczak z brokułami + sos miodowo-czosnkowy, oraz Smażona wołowina, brokuły i pekany w sosie czosnkowym dla podobnych receptur.
Polecane wino: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Asian bardzo dobrze współpracuje z Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Jednym z win, które można spróbować jest Leo Steen Saini Vineyard Chenin Blanc. Ma 4,4 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 24 dolarów.
Leo Steen Saini Vineyard Chenin Blanc
Podobnie jak Transport na wiosenną łąkę, to urocze wino wyświetla kuszące aromaty rumianku, werbeny cytrynowej, tymianku i pikantnych cytrusów. Na długim, orzeźwiającym podniebieniu, doskonała naturalna kwasowość i wilgotna mineralność żwiru wprowadzają piękną energię do wina, przenosząc smaki zielonego jabłka i gruszki Anjou do jasnego, skoncentrowanego wykończenia.