Brie z truskawkami na Brioche Crostini
Przepis Brie z truskawkami na Brioche Crostini może zaspokoić swoje śródziemnomorskie pragnienie w około 25 minut. Ten wegetariański przepis służy 6 i kosztuje 56 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 8G białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 188 kalorii. Sprawdza się jako niedrogi dodatek. Mieszanka brioche chleb 1, truskawka, szczypiorek, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczne. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 27%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Brie zawinięte w prosciutto & brioche, Indyk Brie Crostini, oraz Brie I Czerwona Papryka Crostini dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F.
Używając krajalnicy do ciastek o średnicy 1 1/2 cala, pokrój pokrojony chleb na 6 kółek i połóż na blasze do pieczenia. Toast kręgi brioche w piekarniku przez 3 do 5 minut, aż złoty kolor. Gumową szpatułką złóż serek śmietankowy i posiekany szczypiorek i umieść w małym woreczku z końcówką gwiazdki. Rura się o 1/2-uncji sera i mieszaniny szczypiorku na każdym tosty Brioche koła.
Odciąć wierzch truskawki, pokroić na pół wzdłuż, a następnie każdą połowę pokroić na 3 kliny.
Przetnij 1/2 koła Brie na 6 trójkątnych klinów.
Ułożyć 1 klin truskawek i 1 klin Brie na stojąco na twarogu.
Na wierzchu każdej z nich umieścić 1 gałązkę pietruszki.