Brandade Fritters z pieczonym w piecu pomidorem i sosem pieprzowym Piquillo
Brandade Fritters z pieczonym w piecu pomidorem i sosem pieprzowym Piquillo może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 1740 kalorii, 97g białka, oraz 74g tłuszczu każdy. Na 7,61 zł / porcja, ten przepis okładki 58% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odebrać sól i pieprz, śmietana, kolendra, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za pescatarian dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 57 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 76%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to placki z cukinii z pieczonym sosem do zanurzania czerwonej papryki, Chrupiący Kurczak z sosem pieprzowym Piquillo, oraz Maślany Squab z sosem pieprzowym Piquillo.
Instrukcje
1
W dużej misce przykryj suszonego dorsza zimną wodą i pozwól namoczyć w lodówce na 12 do 48 godzin (w zależności od zasolenia dorsza) często zmieniając wodę. Przynieś średni garnek wody na wolnym ogniu.
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
2
Wyjąć sól dorsza z moczonej wody i umieścić w gotującej się wodzie. Gotować przez 8 do 10 minut, pozostawić do ostygnięcia w płynie przez kolejne 10 do 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dorsz Solny
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
3
Usunąć z kłusowniczego płynu, usunąć wszelkie kości i grubo posiekać.
4
Rozgrzać 2 łyżki oliwy z oliwek na średniej patelni saute na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
5
Dodać czosnek i szalotki na patelni i gotować do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szalotka, Tarta Lub Posiekana
1 Pomarańcza, Skórka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
6
Czosnek i szalotki wyjąć na talerz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szalotka, Tarta Lub Posiekana
1 Pomarańcza, Skórka
7
Śmietanę umieścić w małym rondlu i doprowadzić do duszenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
8
Włożyć gotowanego i posiekanego dorsza do robota kuchennego, dodać mieszankę szalotkowo-czosnkową i połowę ciepłej śmietany i proces do uzyskania gładkiej konsystencji.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szalotka, Tarta Lub Posiekana
1 Pomarańcza, Skórka
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Połowa Rozmiaru 41 Wstępnie Obgotowana I Krewetki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(takie Jak Marie Biscuits)
9
Dodać pokrojone ziemniaki, pozostałą śmietanę i proces, aż tylko połączone. Przy pracy silnika dodaj olej. Doprawić solą i pieprzem do smaku. Montaż: Chochla niektóre z sosem pomidorowym (patrz poniżej) do średniej płytkiej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Cebula, Drobna Kostka (zostaw Do Dekoracji)
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala