Braesola i lekko marynowana Sałatka z grzybami i kalafiorem z chrupiącym Parmigiano
Braesolan i lekko marynowana Sałatka z grzybami i kalafiorem z chrupiącym Parmigiano może być tylko dodatkiem, którego szukasz. Ten bezglutenowy i pierwotny przepis służy 4 i kosztuje 1,22 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 126 kalorii, 11g białka, oraz 7G tłuszczu. Jeśli masz dziecko rukola, cebula, sól koszerna, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 55%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Krewetki na musie z awokado i lekko marynowanym ogórku z sałatką jabłkową, Sałatka z selera i grzybów z ogolonym Parmigiano, oraz Sałatka grzybowa z olejem truflowym i Parmigiano-Reggiano dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Połącz grzyby, cebulę, kalafior, liście tymianku, pokruszoną czerwoną paprykę, ocet i sól w misce. Wrzucić dobrze połączyć, przykryć i odstawić w temperaturze pokojowej co najmniej 1 godzinę, mieszając raz lub dwa razy. To będzie rodzaj gotować warzywa i lekko marynować je.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy (najlepszej Jakości) Do Skropienia
2 Szklanki Ząbków Czosnku
Makaron Paccheri O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
Sałata Czerwona Liściasta, Pokrojona Na 2-calowe Kawałki
2 łyżki Whisky Sour Mash
2/3 Szklanki (kilka Garści) Startego Parmigiano Lub Romano
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Skręcić Liny Lukrecjowe
2
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Na Imprezy
3
Na tacy wyłożonej matą silikonową lub papierem pergaminowym wykonaj 4 płaskie koła Parmigiano.
Składniki, których będziesz potrzebować
Parmigiano Reggiano
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(takie Jak Chocodrops)
4
Piec dyski Parmigiano, aż ser wygląda złocisty i koronkowy, 6 do 7 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Parmigiano Reggiano
Sos żurawinowy, Do Podania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Na Imprezy
5
Wyjmij ser z piekarnika i pozostaw do ostygnięcia przez 1 do 2 minut, a następnie poluzuj je z tacy. Rezerwa.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos żurawinowy, Do Podania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Na Imprezy
6
Podzielić braesola między 4 talerze. Mieszankę grzybową wymieszać z rukolą i mżawką dużego tłuszczu. Smak, aby upewnić się, że mieszanka jest pyszna. Ułóż stos mieszanki warzywnej na górze braesola na każdym talerzu. Pokrusz dysk Parmigiano na każdym talerzu.