Boćwina z chrupiącą szalotką

Boćwina z chrupiącą szalotką
Jeśli chcesz dodać więcej bezmleczny, lakto ovo wegetariański i wegański przepisy do twojego pudełka z przepisami, boćwina z chrupiącą szalotką może być przepisem, który powinieneś wypróbować. Za 1,38 zł za porcję, dostajesz przystawkę, która serwuje 6. Jedna porcja zawiera 211 kalorii, 4G białka, oraz 18g tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Ten przepis z Foodnetwork wymaga octu sherry, boćwiny, koszernej soli i pieprzu oraz szalotki. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 25 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 63%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Boćwina Z Szalotką, Smażona boćwina z szalotką i migdałami, oraz Chrupiące ciasta z boćwiny ze szpinakiem ze śmietaną Mascarpone.

Instrukcje

1
W średnim garnku podgrzej 2 szklanki oleju do 325 stopni F.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
2
W misce wrzuć plastry szalotki z mąką. Przetestuj plasterek szalotki, aby upewnić się, że olej jest wystarczająco gorący, aby usmażyć szalotki. Smaż je małymi partiami na złoty kolor, usuwając łyżką cedzakową i osusz na ręczniku papierowym. Dopraw solą i pieprzem do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
SzalotkaSzalotka
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Szczelinowałyżka Szczelinowa
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
Podgrzej dużą patelnię i dodaj 1 łyżkę oleju. Gdy olej zacznie dymić, dodaj łodygi boćwiny i dopraw solą i pieprzem. Gotuj do miękkości, 3 do 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Chard SzwajcarskiChard Szwajcarski
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Przełóż do miski.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
5
Podgrzej pozostały olej i szybko podsmaż liście, aż "zwiędną", 1 do 2 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
6
Połącz w misce z szypułkami. Dodaj oliwę z oliwek i ocet sherry. Na wierzch z szalotką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet SherryOcet Sherry
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
SzalotkaSzalotka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia25
Magazyn