Boxing Day świąteczna pieczona dynia i ser Lasagne-Lasagna
Przepis Boks dzień świąteczny pieczona dynia i ser Lasagne-lasagne może zaspokoić swoje śródziemnomorskie pragnienie w około 2 godziny. Jedna porcja zawiera 774 kalorii, 32G białka, oraz 45 g tłuszczu. Ten wegetariański przepis służy 10 i kosztuje 3,64 zł za porcję. 9 osób było zadowolonych, że wypróbowali ten przepis. Mieszanka wody, koziego sera, masła i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Aby zużyć sól morską, można śledzić to danie główne z Malinowe Ciasteczka Z Solą Morską jako deser. Sprawdza się jako dość drogie danie główne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 81%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Lasagne z pieczoną dynią i szpinakiem, Lasagne Z Cukinią (Lasagne) - Low Carb, oraz Emeril ' s 1-2-3 lasagne (Lasagne) dla dzieci.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 200C / 180C / 204° / gas 6, wsuń w blachę do pieczenia do.To zrobić nadzienie z dyni: olej i masło rozgrzać w płytkim naczyniu do zapiekania lub pieczenia i smażyć liście szałwii na delikatnym ogniu przez około 2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Gałązki Rozmarynu
(oryginalny Smak)
1/4 Funta Grzybów Morelowych
Beztłuszczowy Krem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Danie Zapiekane
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
Na Imprezy
2
Dodać posiekaną cebulę i mielony czosnek na patelnię i smażyć bardzo delikatnie przez kolejne 10 minut lub tak.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Pieprzowo-cytrynowy
2 łyżki Whisky Sour Mash
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mielona Gałka Muszkatołowa Lub
3
Dodać kawałki dyni, dobrze obrócić w oleju onionowym, a następnie dodać wermut (lub wino), wodę i posiekane pomidory. Pieczemy w rozgrzanym piekarniku przez 30-45 minut, od czasu do czasu mieszając. Smak do przyprawiania dodaję tu sporo soli i zostawiam do ostygnięcia.Do sosu pomidorowego: wystarczy wlać pokrojone pomidory i wodę do dużego dzbanka lub miski i wymieszać z cukrem, solą i pieprzem, ubijając wszystko together.To uzupełnić warstwę sera: w osobnej misce ubić kozi ser, ser śmietankowy, Cheddar i ricotta z jajkami, gałką muszkatołową, solą i pieprzem do taste.To zebrać lasagne, zacząć od umieszczenia 500 ml zimnego sosu pomidorowego na dnie puszki do pieczenia (o wymiarach ok. 36cm x 26cm x 6cm). Następnie warstwa z jedną trzecią arkuszy lasagne, nakładając je dobrze. Resztę sosu pomidorowego na razie zostaw na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wysokiej Jakości Paluszki Warzywne (polecane: Terra Sticks)
Makaron Lasagne
2 Tortille Z Mąki (8 Cali), Temperatura Pokojowa
Ser Kozi
Cebula, Drobna Kostka (zostaw Do Dekoracji)
1/4 Funta Boczniaków Pokrojonych W Plasterki
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
Wermut
Sos żurawinowy, Do Podania
(oryginalny Smak)
Przez Ciasto
1 średnia żółta Cebula, Z Grubsza Pokrojona Na Równe Kawałki
Żółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Mielona Gałka Muszkatołowa Lub świeżo Starta
Kartonowe Kółko Do Ciasta (6 Cali)
2/3 Szklanki (kilka Garści) Startego Parmigiano Lub Romano
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Beztłuszczowy Krem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
Skręcić Liny Lukrecjowe
Na Imprezy
4
Warstwę jedną trzecią nadzienia z dyni nad lasagne i dolop na jedną trzecią mieszaniny serów, coaxing z gumową szpatułką. Nie zakryje się całkowicie; pomyśl więcej o rozsiewaniu plam. Następnie zacznij od nowa warstwą lasagne, następnie dyni, następnie sera. Powtórzyć jeszcze raz lasagne, dynia, i ostatni z mieszanki sera.
Składniki, których będziesz potrzebować
(oryginalny Smak)
Sos żurawinowy, Do Podania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki
5
Wlać pozostały zimny sos pomidorowy, pozwalając, aby opadł i został wchłonięty w warstwach. Pokroić i posiekać kulki mozzarella i kropki na górze.Gotować w piekarniku, na blasze do pieczenia, przez 1 godzinę. Po ugotowaniu wyjąć z piekarnika i odstawić na 15-30 minut, aby ułatwić cięcie i podawanie. (Uwielbiam to, gdy stoi przez około godzinę.) Podczas cięcia i krojenia zauważysz płytką kałamarnicę na dnie puszki; chleb zanurzony w tym jest wspaniały.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bocconcini
Cebula, Drobna Kostka (zostaw Do Dekoracji)
Dodatkowa Woda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
Na Imprezy
6
Posypać tosty orzeszki piniowe na lasagne, i pokroić w kwadraty służyć.Zrobić końcówkę z wyprzedzeniem do 2 dni, zrobić nadzienie z dyni, pozostawić do ostygnięcia i przechowywać, przykryte, w lodówce. Uformować warstwę sera i przechowywać pod przykryciem w lodówce. Gotowy do użycia, złożyć lasagne i gotować zgodnie z zaleceniami.Zamrażać końcówkę gotować, ostudzić i zamrozić gotowaną dynię do 1 tygodnia. Odwilż przez noc w lodówce. Gotowy do użycia, złożyć lasagne i gotować zgodnie z zaleceniami.