Bourbon Polędwiczka Wieprzowa Z Brzoskwiniowym Chutney
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj polędwicy wieprzowej Bourbon z brzoskwiniowym Chutney. Ten bezmleczny przepis służy 4 i kosztuje 2,68 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 302 kalorie, 25g białka, oraz 5G tłuszczu. Udaj się do sklepu i odbierz chutney z mango, gruboziarnistą musztardę, liście tymianku i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać brzoskwinie, można śledzić to danie główne z Brzoskwinie Proste Jak Ciasto jako deser. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 50%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Polędwiczki wieprzowe z grillowanym chutneyem brzoskwiniowo-imbirowym, Prosciutto-zawinięte polędwiczki wieprzowe, brzoskwiniowy Chutney i szparagi, oraz Polędwiczki wieprzowe z rumem Chutney dla podobnych receptur.
Instrukcje
Trim tłuszczu z wieprzowiny.
Połącz bourbon, musztardę i tymianek w dużej, wytrzymałej plastikowej torbie na zamek błyskawiczny.
Dodać polędwicę; marynować w lodówce 8 godzin.
Wieszak na grilla z natryskiem do gotowania; umieścić na grillu na średnio gorących węglach (350 do 400).
Usuń polędwicę z worka, zastrzegając marynatę.
Umieść polędwicę na stojaku. Grill, pod przykryciem, 9 minut; obrócić polędwicę i posmarować marynatą. Przykryć i grillować 7 do 9 dodatkowych minut lub aż termometr do mięsa włożony w najgrubszą część polędwicy zarejestruje 16
Połącz brzoskwinie, chutney i zieloną cebulę w średniej misce, dobrze mieszając.
Pokroić wieprzowinę w cienkie plasterki i łyżkę brzoskwiniowego chutney na plastrach.