Boston Creme Mini-Babeczki
Boston Creme Mini-Cupcakes może być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 216 kalorii, 2G białka, oraz 8G tłuszczu. Na 29 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 24. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz lukier czekoladowy, mleko, olej roślinny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 20 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy to Boston Creme Pie Cupcake, Boston Creme Pie Martini, oraz Boston Creme Pie Pancakes.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Spray 24 mini kubki muffin z gotowania sprayu.
Wymieszać żółte ciasto wymieszać, wodę, jajka i olej roślinny w misce do zwilżenia. Ubić mikserem elektrycznym na średniej prędkości przez 2 minuty.
Łyżka ciasto ciasto do przygotowanych mini Muffin kubki, wypełniając je około 2/3 pełne.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż babeczki wzrosną i będą lekko złociste, 15 do 19 minut. Sprawdzić doness po 10 minutach. Wykałaczka włożona w środek babeczki powinna wyjść czysta. Pozostaw babeczki do ostygnięcia na około 20 minut.
Błyskawiczny budyń waniliowy wymieszać z mlekiem w misce przez 2 minuty. Pozostaw budyń na 5 minut, aby zagęścić.
Do każdej babeczki wrzucić budyń waniliowy z około 1 1/4 łyżeczki budyniu waniliowego.
Zamrozić wypełnione babeczki przez co najmniej 1 godzinę, aby ułatwić lukier.
Rozprowadzić bardzo cienką powłokę polewą czekoladową na każdej babeczce; babeczki przechowywać w lodówce przez 15 minut.
Drugą, grubszą warstwę lukru rozprowadzić na pierwszej warstwie.
Na środku każdej matowej babeczki ułożyć małą porcję bitej śmietany, a na wierzchu ćwiartkę wiśni maraschino. Przechowywać w lodówce mini babeczki do czasu serwowania.