Wołowina Doniczkowa

Wołowina Doniczkowa
Wołowina doniczkowa może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten bezglutenowy, pierwotny i przyjazny dla fodmap przepis służy 4 i kosztuje 1,37 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 429 kalorii, 32G białka, oraz 33g tłuszczu. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Jeśli masz mięso gulasz wołowy, sól, mielona gałka muszkatołowa i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 41%, co jest dobre. Spróbuj Wołowina z pieczarkami doniczkowymi, Wołowina doniczkowa i korzeń selera z selerem Gremolata, oraz Szynka doniczkowa dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dużym rondlu średnio dusić wołowinę w 1/4 cala wody. Dusić do bardzo miękkiej, około 2 do 3 godzin, wymieniając wodę w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
WołowinaWołowina
GulaszGulasz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Odcedzić, rezerwując płyn.
3
Gotowane mięso gulaszowe przełożyć dwukrotnie przez maszynkę do mięsa, aż uzyska konsystencję gęstej, ciągłej pasty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gulasz Wołowy MięsoGulasz Wołowy Mięso
MięsoMięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Młynek Do MięsaMłynek Do Mięsa
4
W małym rondlu roztopić masło. Przefiltruj roztopione masło przez czyste muśliny (ściereczkę serową), aby usunąć cząstki stałe mleka.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
SerSer
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SernikSernik
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
5
W średniej misce wymieszać ugotowane mięso z 3/4 odcedzonego, roztopionego masła. Doprawić solą, pieprzem, papryką i gałką muszkatołową do smaku. Wymieszać w żądanej ilości zarezerwowanego płynu do gotowania, aby zwilżyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
PaprykaPapryka
MasłoMasło
Gałka MuszkatołowaGałka Muszkatołowa
PieprzPieprz
MięsoMięso
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
6
Przenieść mieszaninę do sterylnych pojemników i top pozostałym masłem. Zamknąć i schłodzić w lodówce do momentu podania.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs
Porcje4
Ocena Zdrowia8
Magazyn