Wołowina Doniczkowa
Wołowina doniczkowa może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten bezglutenowy, pierwotny i przyjazny dla fodmap przepis służy 4 i kosztuje 1,37 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 429 kalorii, 32G białka, oraz 33g tłuszczu. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Jeśli masz mięso gulasz wołowy, sól, mielona gałka muszkatołowa i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 41%, co jest dobre. Spróbuj Wołowina z pieczarkami doniczkowymi, Wołowina doniczkowa i korzeń selera z selerem Gremolata, oraz Szynka doniczkowa dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużym rondlu średnio dusić wołowinę w 1/4 cala wody. Dusić do bardzo miękkiej, około 2 do 3 godzin, wymieniając wodę w razie potrzeby.
Odcedzić, rezerwując płyn.
Gotowane mięso gulaszowe przełożyć dwukrotnie przez maszynkę do mięsa, aż uzyska konsystencję gęstej, ciągłej pasty.
W małym rondlu roztopić masło. Przefiltruj roztopione masło przez czyste muśliny (ściereczkę serową), aby usunąć cząstki stałe mleka.
W średniej misce wymieszać ugotowane mięso z 3/4 odcedzonego, roztopionego masła. Doprawić solą, pieprzem, papryką i gałką muszkatołową do smaku. Wymieszać w żądanej ilości zarezerwowanego płynu do gotowania, aby zwilżyć.
Przenieść mieszaninę do sterylnych pojemników i top pozostałym masłem. Zamknąć i schłodzić w lodówce do momentu podania.