Bon Voyage Pieczona Alaska

Bon Voyage Pieczona Alaska
Bon Voyage pieczone Alaska może być tylko przystawka szukasz. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.53 za porcję. Jedna porcja zawiera 559 kalorii, 14g białka, oraz 6G tłuszczu. Udaj się do sklepu i odebrać mąkę ciasto, jajka, cukier, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 22%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Pieczona Alaska, Pieczona Alaska, oraz Pieczona Alaska dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Na ciasto: Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman WebWzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman Web
2
Nasmarować i położyć papier pergaminowy na dnie galaretki rozmiar rolki do pieczenia (17 1/2 przez 11 1/2-cali przez 1-cala głębokości). Z ubijakiem elektrycznym, ubić razem żółtka, tylko 1/4 szklanki cukru (zastrzegając resztę), i wanilii, aż mieszanina staje się bladożółta i zgęstnieje. Mąkę tortową przesiać na masę z żółtka i odstawić na krótko. Umyć i osuszyć trzepaczki. W osobnej metalowej misce ubij białka i śmietanę z kamienia nazębnego i stopniowo ubijaj równowagę cukru, aż utworzą się sztywne szczyty. Do miski żółtka / mąki, złóż 1/3 ubitych białek, aż ledwo się połączą. Powtórz jeszcze 2 razy z każdym z pozostałych 1/3 ubitych białek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto Z Masłem OrzechowymCiasto Z Masłem Orzechowym
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Opcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości TłuszczuOpcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
Ciasteczka Imbirowe, PodzieloneCiasteczka Imbirowe, Podzielone
(po 1 Tubce) Schłodzone Ciasto Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczone(po 1 Tubce) Schłodzone Ciasto Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczone
(lub Do Wyboru Cynamon, Rodzynki, Jabłko Itp.)(lub Do Wyboru Cynamon, Rodzynki, Jabłko Itp.)
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country WomanWzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country Woman
Wzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country WomanWzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country Woman
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Rozprowadzić na patelni z galaretką i piec w piekarniku przez około 15 minut lub aż powierzchnia będzie złotobrązowa i sprężyny z powrotem po dotknięciu.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
(lub Do Wyboru Cynamon, Rodzynki, Jabłko Itp.)(lub Do Wyboru Cynamon, Rodzynki, Jabłko Itp.)
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman WebWzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman Web
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
4
Niech ciasto ostygnie na patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
5
Podczas gdy ciasto chłodzi się, dobrze byłoby zrobić miejsce w zamrażarce na ciasto z blachy i lody.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lody Neapolitańskie (w Kartonie)Lody Neapolitańskie (w Kartonie)
6
Gdy ciasto jest całkowicie chłodne, odklej rumianą powierzchnię ciasta. (Możesz to zrobić po prostu poluzując go i zwijając.) Mocno dociśnij płaską blachę do pieczenia bez krawędzi (która jest tej samej wielkości lub większa niż blacha do pieczenia)do górnych krawędzi blachy do pieczenia i odwróć ciasto, aby zostało przeniesione na płaską blachę i usuń pergamin. Następnie pokrój ciasto na pół wzdłuż i na pół w poprzek. Dwie z tych kwater będą dedykowane odpowiednio górze i dole pieczonej Alaski. Za pomocą szerokiej cienkiej szpatułki przesuń jedną z tych ćwiartek na płaski talerz bezpieczny dla piekarnika.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country WomanWzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country Woman
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem
Wzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman WebWzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman Web
7
Poluzuj karton z pół litra lodów i połóż całą cegłę na cieście na talerzu. Następnie przesuń drugą ćwiartkę na wierzch kostki lodów i włóż cały talerz do zamrażarki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lody Neapolitańskie (w Kartonie)Lody Neapolitańskie (w Kartonie)
8
Pozostałe 2 kawałki ciasta zmieszczą się na bokach i końcach Cegły lodów.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lody Neapolitańskie (w Kartonie)Lody Neapolitańskie (w Kartonie)
9
Wytnij ciasto, aby dopasować wymiary boków i końców, wykorzystując najbardziej wydajne pozycjonowanie, które spowoduje najmniejszą liczbę cięć. Będziesz potrzebował 2 prostokątów o wymiarach około 8 cali na 3 cale i 2 prostokątów o wymiarach około 8 na 5 cali. Przykryj folią, jeśli nie używasz ich natychmiast, aby zapobiec ich wysychaniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
10
Niektóre z polew bezowych zostaną użyte do przymocowania tych prostokątów do boków lodów.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lody Neapolitańskie (w Kartonie)Lody Neapolitańskie (w Kartonie)
11
Aby zrobić polewę bezową, zrób zawiesinę z 2/3 szklanki wody stopniowo ubijanej do małego rondla, do którego dodano skrobię kukurydzianą i cukier. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu, stale ubijając. Gdy zgęstnieje i staje się przezroczysty, przykryj i usuń go z ciepła. W skrupulatnie czystej dużej metalowej lub szklanej misce, ze skrupulatnie czystymi ubijaczami, ubijaj białka (muszą być w temperaturze pokojowej), aż staną się spienione.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowanie Serka śmietankowego, Zimnego I Pokrojonego W Kostki O Wymiarach 1/2 CalaOpakowanie Serka śmietankowego, Zimnego I Pokrojonego W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala
Opcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości TłuszczuOpcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
12
Dodać wanilię i krem z kamienia nazębnego i ubijać, aż uformują się miękkie szczyty. Bardzo stopniowo ubijaj w cukrze na wysoki poziom, aż utworzą się błyszczące i sztywne szczyty, ale nie pozwól, aby wyschło. Zmniejsz prędkość ubijaka do niskiej i stopniowo dodawaj zawiesinę skrobi kukurydzianej. Gdy wszystko zostanie dodane, zwiększ prędkość do średniej przez około 10 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowanie Serka śmietankowego, Zimnego I Pokrojonego W Kostki O Wymiarach 1/2 CalaOpakowanie Serka śmietankowego, Zimnego I Pokrojonego W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala
(po 1 Tubce) Schłodzone Ciasto Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczone(po 1 Tubce) Schłodzone Ciasto Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczone
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
13
Można go przechowywać w lodówce z folią na górze przez krótki czas przed użyciem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
14
Bezpośrednio przed podaniem
15
Pieczone Alaska, upewnij się, że stojak piekarnik jest w stanie zapewnić wystarczającą ilość luzu dla bezy i wstępnie rozgrzać piekarnik do 425 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman WebWzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman Web
16
Wyjmij ciasto i lody z zamrażarki. Używając części bezy jako "kleju" Ustaw wstępnie pocięte kawałki ciasta, aby pasowały do boków i końców Cegły lodów. Następnie rozłóż resztę bezy grubą warstwą na całym zespole, obracając ją dekoracyjnie tylną łyżką i upewniając się, że pokrywa dolną krawędź ciasta ze wszystkich stron, tak aby beza dotykała podstawy patelni. Wsuń Alaskę do piekarnika i piecz, aż beza zbrązowieje, 5 lub 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lody Neapolitańskie (w Kartonie)Lody Neapolitańskie (w Kartonie)
12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman WebWzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman Web
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
17
Podawać natychmiast z dodatkiem sosu czekoladowego, sosu malinowego i sosu karmelowego.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-3/4 Szklanki Zimnego Mleka, Podzielonego1-3/4 Szklanki Zimnego Mleka, Podzielonego
Sos MalinowySos Malinowy
Pokrojone BrzoskwiniePokrojone Brzoskwinie
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 25 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia2
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn