Boczek Sernik Bites
Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 99 kalorii. Na 35 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 24. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka mielonego imbiru, sól, masło i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Bacon Nutella Brownie Bites w / Klon Cinnamon Bacon Glaze, Musztarda-I-Boczek-Crusted Kurczaka Bites With Bacon Aioli Przepis, oraz Malinowy Sernik Bites dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Wyposażenie specjalne: patelnia mini-muffin 24-count, mała miarka do lodów
Umieść stojak na piekarnik na środku piekarnika. Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. Linia 24-count mini-muffin patelni z wkładkami papieru.
W przypadku skórki: w małym rondlu roztopić masło na małym ogniu.
Podgrzej średnią patelnię nonstick na średnim ogniu.
Dodać boczek i gotować, aż chrupiące, o 8 protokół. Za pomocą łyżki szczelinowej usunąć boczek i osuszyć na papierowych ręcznikach. W mikserze stojącym wyposażonym w mocowanie trzepaczki ubić serek śmietankowy, dynię, syrop klonowy, jajko, wanilię, cynamon, imbir, gałkę muszkatołową i sól do uzyskania gładkiej masy.
Wymieszać z ugotowanym boczkiem.
Używając DNA kieliszka lub małej szklanej butelki, wciśnij 1 łyżeczkę mieszanki skorupy do dna każdej filiżanki muffin. Za pomocą małej łyżki lodów, miarka 2 łyżki nadzienia ciasto na wierzchu każdej skórki i piec przez 10 do 12 minut. Schłodzić przez 20 minut i przechowywać w lodówce przez co najmniej 1 godzinę przed podaniem.