Boczek Sernik Bites

Boczek Sernik Bites
Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 99 kalorii. Na 35 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 24. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka mielonego imbiru, sól, masło i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Bacon Nutella Brownie Bites w / Klon Cinnamon Bacon Glaze, Musztarda-I-Boczek-Crusted Kurczaka Bites With Bacon Aioli Przepis, oraz Malinowy Sernik Bites dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Wyposażenie specjalne: patelnia mini-muffin 24-count, mała miarka do lodów
Składniki, których będziesz potrzebować
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Żelatyna Marki Jell-o O Smaku TruskawkowymŻelatyna Marki Jell-o O Smaku Truskawkowym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Gotowanie PolentyGotowanie Polenty
3
Umieść stojak na piekarnik na środku piekarnika. Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. Linia 24-count mini-muffin patelni z wkładkami papieru.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Gotowanie PolentyGotowanie Polenty
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
4
W przypadku skórki: w małym rondlu roztopić masło na małym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
1
Podgrzej średnią patelnię nonstick na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
2
Dodać boczek i gotować, aż chrupiące, o 8 protokół. Za pomocą łyżki szczelinowej usunąć boczek i osuszyć na papierowych ręcznikach. W mikserze stojącym wyposażonym w mocowanie trzepaczki ubić serek śmietankowy, dynię, syrop klonowy, jajko, wanilię, cynamon, imbir, gałkę muszkatołową i sól do uzyskania gładkiej masy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowania Serka śmietankowego O Temperaturze Pokojowej Plus 2 (8 Uncji) Opakowania Bitego Serka śmietankowegoOpakowania Serka śmietankowego O Temperaturze Pokojowej Plus 2 (8 Uncji) Opakowania Bitego Serka śmietankowego
Czysty Syrop Klonowy (najlepiej Klasy B) Plus 4 łyżeczki Do PodaniaCzysty Syrop Klonowy (najlepiej Klasy B) Plus 4 łyżeczki Do Podania
Może Dietetyczna śmietanka SodowaMoże Dietetyczna śmietanka Sodowa
(oryginalny Smak)(oryginalny Smak)
Powłoka Z Białego Cukierka, OpcjonalnaPowłoka Z Białego Cukierka, Opcjonalna
Mieszanka Trójkolorowej Sałatki ColesławMieszanka Trójkolorowej Sałatki Colesław
1 średnia żółta Cebula, Z Grubsza Pokrojona Na Równe Kawałki1 średnia żółta Cebula, Z Grubsza Pokrojona Na Równe Kawałki
1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce
(duża Tuba)(duża Tuba)
(Keebler)(Keebler)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie PlasterkiNa 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki
Mielony Cynamon, świeżo Starta Gałka Muszkatołowa I Mielone Goździki, ZmieszaneMielony Cynamon, świeżo Starta Gałka Muszkatołowa I Mielone Goździki, Zmieszane
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
3
Wymieszać z ugotowanym boczkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Boczek GotowanyBoczek Gotowany
4
Używając DNA kieliszka lub małej szklanej butelki, wciśnij 1 łyżeczkę mieszanki skorupy do dna każdej filiżanki muffin. Za pomocą małej łyżki lodów, miarka 2 łyżki nadzienia ciasto na wierzchu każdej skórki i piec przez 10 do 12 minut. Schłodzić przez 20 minut i przechowywać w lodówce przez co najmniej 1 godzinę przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
StrzałStrzał
Żelatyna Marki Jell-o O Smaku TruskawkowymŻelatyna Marki Jell-o O Smaku Truskawkowym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 10 m.
Porcje24
Ocena Zdrowia0
Magazyn