Boczek Popovers
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisy przystawki, więc dać boczek Popovers spróbować. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 94 kalorie, 3G białka, oraz 5G tłuszczu każdy. Na 16 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i podnieś paski boczku, mleko, jajka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis od smaku domu ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy to Bonfire ® Bacon Popovers, Boczek Cheddar Popovers: ciepły Lunch na chłodny letni dzień, oraz Papryka z czarnego pieprzu wypełniona Vermont Cheddar i ziołową jajecznicą i Klonowo-musztardową szkliwioną boczkiem kanadyjskim.
Instrukcje
W dużej misce połączyć mąkę i sól.
Połączyć jajka, mleko i olej; ubić do suchych składników tylko do wymieszania.
Używając 12-filiżanki Muffin cyny, tłuszczu i mąki pięć naprzemiennych filiżanek. Napełnij dwie trzecie ciasta.
Posypać boczkiem. Napełnij puste kubki w dwie trzecie wodą.
Piec w temperaturze 450° przez 15 minut. Zmniejszyć temperaturę do 350° (nie otwierać drzwi piekarnika).
Piec 15 minut dłużej lub do głębokiego złotego koloru (nie underbake).