Boczek Miodowo-Musztardowy
Boczek miodowo-musztardowy jest jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis z 8 porcjami. Ta przystawka ma 154 kalorie, 4G białka, oraz 14g tłuszczu na porcję. Na 43 grosze za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. 8 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 5 minut. Z łyżeczką wynik 10%, to danie jest bardzo złe (ale nadal można naprawić). Spróbuj Surówka z boczku i musztardy, Miód Musztarda Boczek Bachory, oraz Boczek z kurczaka z musztardą miodową dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 177°. Linia cookie arkusz z folią.
Umieść stojak z drutu na folii.
Posmaruj obie strony plastrów boczku musztardą miodową. Ułóż boczek w jednej warstwie na stojaku.
Piec 10 do 15 minut dłużej lub do złotego koloru.
Wyjmij z szafy. Całkowicie schłodzić, około 15 minut.