Boczek kanadyjski i Mozzarella Penne
Kanadyjski boczek i Mozzarella Penne może być dobrym przepisem, aby rozwinąć pole przepis dania głównego. Jedna porcja zawiera 700 kalorii, 38g białka, oraz 27 g tłuszczu. Na 2,41 zł za porcję, ten przepis okładki 32% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i podnieś oliwę z oliwek, cebulę, płatki czerwonej papryki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 73%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Boczek kanadyjski i Mozzarella Penne, Penne z bakłażanem i mozzarellą, oraz Penne Z Pomidorami, Bakłażanem I Mozzarellą dla podobnych receptur.
Instrukcje
W małej misce, połączyć mozzarella, czosnek, 1 1/2 łyżki oleju, 1/4 łyżeczki soli, 1/4 łyżeczki płatków czerwonej papryki i pietruszki.
W dużym rondlu podgrzać pozostałą 1 łyżkę oleju na umiarkowanie małym ogniu. Ugotować cebulę, mieszając od czasu do czasu, aż będzie przezroczysta, o 5 protokół.
Dodaj pomidory, wodę, pozostałą 1/2 łyżeczki soli i szczyptę płatków czerwonej papryki. Zmniejsz ogień i gotuj na wolnym ogniu, pod przykryciem, przez 15 minut.
W dużym garnku wrzącej, osolonej wody, gotować makaron, aż tylko gotowe, o 13 protokół. Rezerwa 1/4 szklanki makaronu-gotowanie wody.
Drenaż. Wrzucić makaron z sosem pomidorowym, mieszanka mozzarella, i Kanadyjski boczek. Jeśli sos wydaje się zbyt gęsty, dodaj trochę zarezerwowanej wody do gotowania makaronu.
Rekomendacja wina: chrupiąca czerwień na bazie winogron barbera będzie Niebiańska z tym pikantnym sosem pomidorowym.