Bochenek Z Szynką Ananasową
Ananasowy Bochenek szynki może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis serwuje 8 i kosztuje 94 centy za porcję. Jedna porcja zawiera 321 kalorii, 15g białka, oraz 15 g tłuszczu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz, mleko, mieloną musztardę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 36%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy obejmują Hawajskie suwaki z szynką i ananasem + wideo, Bochenek Z Szynką Ananasową, oraz Bochenek Z Szynką Ananasową.
Instrukcje
W misce połączyć jajka, mleko, sos Worcestershire, bułkę tartą, 1 łyżeczkę musztardy, sól i pieprz.
Dodać szynkę i wieprzowinę; dobrze wymieszać. Kształt w osiem owalnych pasztecików; odstawić na bok.
Odcedź ananasa, rezerwując 1/2 szklanki soku.
Umieść plasterek ananasa między każdą szynką. (Przechowywać w lodówce pozostały ananas i sok do innego użytku.) Ostrożnie umieścić w niezaspokojonym 9-in. x 5 po. Bochenek. Pat paszteciki wokół ananasa, aby utworzyć Bochenek.
Połączyć brązowy cukier, pozostałą musztardę i zarezerwowany sok; wlać niewielką ilość na bochenek.
Piec, bez przykrycia, w temperaturze 350° przez 1-1/4 godziny lub aż lekko się zarumieni, a termometr odczyta 160°, od czasu do czasu zalewając pozostałą mieszaniną soku.