Bochenek kanapkowy z bakłażanem i Portobello

Bochenek kanapkowy z bakłażanem i Portobello
Kanapka z Bakłażanem i Portobello może być właśnie wegetariańskim przepisem na lakto ovo, którego szukałeś. To danie główne ma 822 kalorie , 18 g białka i 52 g tłuszczu na porcję. Ten przepis jest przeznaczony dla 4 osób i kosztuje 2,47 USD za porcję. Jeśli masz pod ręką sól, bazylię, oliwę z oliwek i kilka innych składników, możesz to zrobić. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut . Jest to dostarczane przez Taste of Home. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis uzyskał 43% wyniku , co oznacza, że jest solidny. Użytkownicy, którym spodobał się ten przepis, polubili także burgery z bakłażanem i portobello , burgery z bakłażanem i portobello oraz sznycel z bakłażana i portobello .

Instrukcje

1
Chleb przekrój wzdłuż na pół. Ostrożnie wydrąż górę i dół, pozostawiając 1/2 cala. powłoka; odłożyć na bok. W małej misce wymieszaj oliwę, czosnek, przyprawę włoską, sól i pieprz.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Startego Sera Romano1 łyżeczka Startego Sera Romano
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
Procent TłuszczuProcent Tłuszczu
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Posmaruj bakłażanem i grzybami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej PaprykiCienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
1 Torebka świeżego Szpinaku1 Torebka świeżego Szpinaku
3
Grilluj pod przykryciem na średnim ogniu przez 3-5 minut z każdej strony lub do momentu, aż warzywa będą miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
4
Połowę sosu marinara rozsmaruj na spodzie chleba. Na wierzchu ułóż bakłażana i grzyby.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Log (4 Uncje) Sera Koziego1 Log (4 Uncje) Sera Koziego
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej PaprykiCienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
1 Torebka świeżego Szpinaku1 Torebka świeżego Szpinaku
2/3 Szklanki Posiekanej, Pieczonej Słodkiej Czerwonej Papryki2/3 Szklanki Posiekanej, Pieczonej Słodkiej Czerwonej Papryki
Procent TłuszczuProcent Tłuszczu
5
Posmaruj pozostałym sosem; posyp bazylią i serem. Wymień wierzch chleba.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
6 Do 8 Gorących Ciastek, Podzielonych6 Do 8 Gorących Ciastek, Podzielonych
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
Procent TłuszczuProcent Tłuszczu
6
Owiń bochenek dużym kawałkiem wytrzymałej folii (około 28 cali x 18 cali); szczelnie zamknąć. Grilluj pod przykryciem na średnim ogniu po 4-5 minut z każdej strony.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki PowietrzneCukierki Powietrzne
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia7
Magazyn