Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur dania głównego, więc dać bezmięsne Bochenek spróbować. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.06 za porcję. Jedna porcja zawiera 539 kalorii, 23G białka, oraz 32G tłuszczu. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Udaj się do sklepu i odbierz ziele angielskie, pastę pomidorową, marchewkę dla niemowląt i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 60%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Bochenek Bezmięsny, Święto Dziękczynienia Bezmięsny Bochenek, oraz Warzywo [Mięso] Bochenek (Bezmięsny Poniedziałek) dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne Posypki
2
Jak już sproszkujesz chleb, wlej mleko, następnie jajka, następnie pastę pomidorową, 1TB oliwy z oliwek, następnie opakowanie o Smaku meat loaf.Gdy mix osiągnie równomierną konsystencję dodać rozmrożony substytut mielonej wołowiny.Po włączeniu "wołowiny" dodaj 1/4 szklanki bulionu wołowego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
(polecane: Catalina)
Kawałki Warzyw Wielkości Kęsa
Steki Z Nowojorskiego Stripsu
1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę
Woda, Aby Umożliwić
3/4 Szklanki Posiekanych Ciasteczek Oreo
3
Podsmażyć cebulę, marchew i seler na patelni, aż zmiękną do preferowanej konsystencji dla przepisów takich jak gulasze.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina Wieprzowa
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Dodaj czosnek w proszku, majeranek, sól,pieprz, oregano, płatki czerwonej papryki, ziele angielskie, cynamon do smaku (około kreski lub dwóch).Wreszcie, do teraz przyprawione warzywa dodać 1 łyżeczkę octu jabłkowego przed włączeniem ich do mieszanki wołowina/chleb/jajko.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżeczki Gorącej Soli
Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Półksiężycowe Plasterki Ogórka Angielskiego
10 Mięsistych Golonek Cielęcych O Grubości 2-3 Cali
Lody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy Pekan
Majeranek
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę
5
Dodaj 1/4 szklanki brązowego cukru do teraz połączone warzywa i" wołowina "mieszaniny, dobrze wymieszać i łopatką do smarowane 4" przez 8 " patelni Bochenek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Półsłodka Lub Niesłodzona Czekolada, Posiekana
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ciasteczka Oreo, Pokruszone, Podzielone
4 Duże Precle Oblane Jogurtem
6
Połącz składniki glazury (bulion, musztarda, ketchup, brązowy cukier).
Składniki, których będziesz potrzebować
Półsłodka Lub Niesłodzona Czekolada, Posiekana
Opakowanie Szynki Delikatesowej Pokrojonej W Cienkie Plasterki
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto
Przygotowany Japoński Dressing Sezamowy
7
Zalać Bochenek, przykryć folią aluminiową.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
8
Piec przez 45 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne Posypki
9
Usunąć folię.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
10
Piec kolejne 15 minut lub aż do osiągnięcia konsystencji pragniesz.Pozostawić do ostygnięcia.Kop! Dobrze komponuje się z fasolką szparagową i chlebem czosnkowym!
Składniki, których będziesz potrzebować
Szalotka Pokrojona W Cienkie Półplasterki
Czosnek Goya®
1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)