Bochenek Bezmięsny

Bochenek Bezmięsny
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur dania głównego, więc dać bezmięsne Bochenek spróbować. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.06 za porcję. Jedna porcja zawiera 539 kalorii, 23G białka, oraz 32G tłuszczu. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Udaj się do sklepu i odbierz ziele angielskie, pastę pomidorową, marchewkę dla niemowląt i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 60%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Bochenek Bezmięsny, Święto Dziękczynienia Bezmięsny Bochenek, oraz Warzywo [Mięso] Bochenek (Bezmięsny Poniedziałek) dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Jak już sproszkujesz chleb, wlej mleko, następnie jajka, następnie pastę pomidorową, 1TB oliwy z oliwek, następnie opakowanie o Smaku meat loaf.Gdy mix osiągnie równomierną konsystencję dodać rozmrożony substytut mielonej wołowiny.Po włączeniu "wołowiny" dodaj 1/4 szklanki bulionu wołowego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na OpakowaniuDo Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
1 łyżeczka Nasion Kopru Włoskiego, 1/3 Dłoni1 łyżeczka Nasion Kopru Włoskiego, 1/3 Dłoni
Kawałki Warzyw Wielkości KęsaKawałki Warzyw Wielkości Kęsa
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
1-1/2 Szklanki Piwa1-1/2 Szklanki Piwa
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 CalaBanany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
3
Podsmażyć cebulę, marchew i seler na patelni, aż zmiękną do preferowanej konsystencji dla przepisów takich jak gulasze.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
4
Dodaj czosnek w proszku, majeranek, sól,pieprz, oregano, płatki czerwonej papryki, ziele angielskie, cynamon do smaku (około kreski lub dwóch).Wreszcie, do teraz przyprawione warzywa dodać 1 łyżeczkę octu jabłkowego przed włączeniem ich do mieszanki wołowina/chleb/jajko.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżeczki Gorącej Soli2 łyżeczki Gorącej Soli
Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmCebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Półksiężycowe Plasterki Ogórka AngielskiegoPółksiężycowe Plasterki Ogórka Angielskiego
10 Mięsistych Golonek Cielęcych O Grubości 2-3 Cali10 Mięsistych Golonek Cielęcych O Grubości 2-3 Cali
Lody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy PekanLody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy Pekan
MajeranekMajeranek
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, OpcjonalnieDo 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
1-1/2 Szklanki Piwa1-1/2 Szklanki Piwa
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
5
Dodaj 1/4 szklanki brązowego cukru do teraz połączone warzywa i" wołowina "mieszaniny, dobrze wymieszać i łopatką do smarowane 4" przez 8 " patelni Bochenek.
Składniki, których będziesz potrzebować
RamięRamię
1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ciasteczka Oreo, Pokruszone, PodzieloneCiasteczka Oreo, Pokruszone, Podzielone
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem
6
Połącz składniki glazury (bulion, musztarda, ketchup, brązowy cukier).
Składniki, których będziesz potrzebować
RamięRamię
Opakowanie Szynki Delikatesowej Pokrojonej W Cienkie PlasterkiOpakowanie Szynki Delikatesowej Pokrojonej W Cienkie Plasterki
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, OpcjonalnieDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
7
Zalać Bochenek, przykryć folią aluminiową.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
8
Piec przez 45 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
9
Usunąć folię.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
10
Piec kolejne 15 minut lub aż do osiągnięcia konsystencji pragniesz.Pozostawić do ostygnięcia.Kop! Dobrze komponuje się z fasolką szparagową i chlebem czosnkowym!
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowa Fasolka Szparagowa, Dostępna W Dziale Warzywnym, Przekrojona Na Pół Pod KątemGotowa Fasolka Szparagowa, Dostępna W Dziale Warzywnym, Przekrojona Na Pół Pod Kątem
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
1-1/2 Szklanki Piwa1-1/2 Szklanki Piwa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®

Składniki

4krewetki i żyłki10 mięsistych golonek cielęcych o grubości 2-3 cali10 mięsistych golonek cielęcych o grubości 2-3 cali1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreo2 łyżeczki gorącej soli2 łyżeczki gorącej soli12małe marchewki, posiekane w odstępach około 1/2 cm (podobna ilość zwykłej marchewki do przyjęcia)małe marchewki, posiekane w odstępach około 1/2 cm (podobna ilość zwykłej marchewki do przyjęcia)3401 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.rozmrożony wegetariański substytut wołowiny (wolę kruszy markę Quorn)rozmrożony wegetariański substytut wołowiny (wolę kruszy markę Quorn)591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwezastępczy bulion wołowy (używam kostek bulionowych Edward & Sons zastępczy bulion wołowy (używam kostek bulionowych Edward & Sons "not-beef", bulion wegetariański może łatwo działać)791 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweKawałki warzyw wielkości kęsaKawałki warzyw wielkości kęsa22 łyżki roztopionego masłachleb, drobno pokruszony (praktycznie na proszek)chleb, drobno pokruszony (praktycznie na proszek)591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweramięramię1szczyptaramięramię3seler naciowy, posiekany na około 1/2 cm (osobiste preferencje)seler naciowy, posiekany na około 1/2 cm (osobiste preferencje)4krewetki i żyłkilody waniliowe i dodatkowe orzechy pekanlody waniliowe i dodatkowe orzechy pekan2Ciasto kruche (Keebler)Ciasto kruche (Keebler)4krewetki i żyłkipółksiężycowe plasterki ogórka angielskiegopółksiężycowe plasterki ogórka angielskiego791 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweopakowanie szynki delikatesowej pokrojonej w cienkie plasterkiopakowanie szynki delikatesowej pokrojonej w cienkie plasterki4krewetki i żyłkimajeranekmajeranek1Bochenekmieszanka przypraw do mięsa, opakowanie (kupiłam Opakowanie Marki Kroger 1,5 oz)mieszanka przypraw do mięsa, opakowanie (kupiłam Opakowanie Marki Kroger 1,5 oz)591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwebanany pokrojone na plasterki o grubości 1/4 calabanany pokrojone na plasterki o grubości 1/4 cala12 łyżeczki czosnku w proszkuoliwa z oliwek (szacun, dopiero co się przyjrzałem)oliwa z oliwek (szacun, dopiero co się przyjrzałem)23 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calawięcej oliwy z oliwekwięcej oliwy z oliwek5świeżo posiekane oregano (użyłam gałązek)świeżo posiekane oregano (użyłam gałązek)4krewetki i żyłki1 łopatka wieprzowa bez kości, z głębokim nacięciem tłuszczu (około 5 funtów)1 łopatka wieprzowa bez kości, z głębokim nacięciem tłuszczu (około 5 funtów)4krewetki i żyłkiCebula hiszpańska, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cmCebula hiszpańska, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm1dashpokrojony w kostkę chleb czerstwy (kostki 1/2 cala), bez skórekpokrojony w kostkę chleb czerstwy (kostki 1/2 cala), bez skórek23 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calapikantna musztarda brązowapikantna musztarda brązowa851 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.Do podania chleb Pita podgrzany zgodnie z instrukcją na opakowaniuDo podania chleb Pita podgrzany zgodnie z instrukcją na opakowaniu1( bakłażany)1 ♣ 2 żółtej cebuli, posiekanej drobno1 ♣ 2 żółtej cebuli, posiekanej drobno
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia32
Magazyn