Wiśniowe białe czekoladowe Blondies może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 313 kalorii. Ten przepis służy 15. Na 62 grosze za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka kokosa, konfitury wiśniowe, sól i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Blondie Z Białej Czekolady I Wiśni, Wiśniowo-migdałowe brązowe masło Blondies z kawałkami białej i ciemnej czekolady, oraz Cherry Chocolate Chunk Blondies with Cherry Frosting dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Roztopić masło w rondlu na małym ogniu, mieszając tylko do rozpuszczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
2
Zdjąć patelnię z ognia i dodać 1 szklankę białej czekolady. (Nie mieszać.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Chipsy Z Białej Czekolady
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
3
Ubić jajka z dużą prędkością za pomocą miksera elektrycznego 2 minuty lub do spienienia. Stopniowo dodawać cukier, ubijając aż do wymieszania. Wymieszać z białą czekoladą i ekstraktem z migdałów, mieszając do wymieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Biała Czekolada
Ekstrakt Z Migdałów
Cukier
Jajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser Ręczny
4
Dodać mąkę i sól, mieszając aż do wymieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka Uniwersalna
Sól
5
Rozłóż połowę ciasta na lekko nasmarowaną i mąką 8-calową kwadratową patelnię.
Składniki, których będziesz potrzebować
Funtów Jeżyn (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
6
Piec w 325 przez 20 minut lub do jasnego złotego koloru.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
7
1/2 szklanki konfitury wiśniowej rozpuścić w małym rondlu na małym ogniu, często mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Konfitury Wiśniowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
8
Rozprowadzić równomiernie na częściowo upieczonych blondach na patelni. Wymieszać Kokosowe, Pozostałe 1 szklanka białej czekolady i pozostałą połowę ciasta; rozprowadzić na roztopionej konfitury wiśniowej, rozprzestrzeniając się na brzegach patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chipsy Z Białej Czekolady
Konfitury Wiśniowe
Kokos
Funtów Jeżyn (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
9
Posypać 1/2 szklanki pokrojonych migdałów.
Składniki, których będziesz potrzebować
Migdały W Plasterkach
10
Piec w 325 przez 25 minut lub do lekko rumiane. Całkowicie schłodzić w patelni na stojaku z drutu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na Druty
Piekarnik
Patelnia
11
Pokroić w kratki.
12
Uwaga: aby zamrozić, szczelnie owinąć pieczone batony w folię aluminiową.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia Aluminiowa
13
Umieścić w dużej plastikowej torbie z zamkiem błyskawicznym; zamknąć torbę i zamrozić do 2 miesięcy.
14
Pozostawić do rozmrożenia w temperaturze pokojowej przed cięciem.
15
Blondies z białej czekolady wypełnionej malinami: Zastąp 1/2 szklanki konfitur z malin bez pestek na konfitury z wiśni. Postępuj zgodnie z przepisem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Konfitury Malinowe
Konfitury Wiśniowe
Biała Czekolada
Maliny
16
Biała czekolada wypełniona morelami: Zastąp 1/2 szklanki konfitury morelowej na konfitury wiśniowe. Postępuj zgodnie z przepisem.