Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów dania głównego, więc dać Blanquette cielęciny spróbować. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 819 kalorii, 70g białka, oraz 49g tłuszczu każdy. Na 6,08 zł za porcję, ten przepis okładki 39% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz bulion wołowy, sok z cytryny, pierś cielęcą i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 68%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Blankiet z cielęciny, Blanquette de Veau, oraz Ciasto z szynką cielęcą i jajkiem V-Tol dla podobnych receptur.
W rondlu zagotować około 2 szklanki wody, a następnie dodać na krótko cebulę perłową, aby je oparzyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula Perłowa
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
4
Odcedzić i zdjąć skórki z perłowej cebuli i odstawić na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula Perłowa
5
W dużym rondlu, połączyć cielęcinę z bulionem i dusić przykryte na średnim ogniu, aż cielęcina będzie miękka, o 1 1/2 godziny. Po gotowaniu cielęciny około 30 minut, dodać saszetkę d ' Epices. Następnie odkryj garnek, aby umożliwić zmniejszenie zapasów, aby zintensyfikować smak.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
4 łyżki masła rozpuścić w małym garnku i stopniowo dodawać mąkę, aby uzyskać białą zasmażkę. (Nie pozwól zasmażyć zasmażki.)
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina Wieprzowa
7
Wyjąć i wyrzucić saszetkę z gulaszu.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych
8
Dodać zasmażkę do garnka i gotować na wolnym ogniu, aż zgęstnieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina Wieprzowa
9
Na innej patelni podgrzej pozostałe 2 łyżki masła i delikatnie ugotuj perłową cebulę i grzyby, aż będą miękkie. Do tej patelni, dodać sok z cytryny i sól i pieprz, do smaku, i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do Dekoracji
Cebula Perłowa
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
10
Ciepło pod blankietem (gulaszem) musi być takie, aby gulasz znajdował się tuż poniżej wrzenia. W małym garnku ubijamy żółtka i śmietanę (tzw. łącznik) i podgrzewamy podgrzewając delikatnie i stopniowo. (Tylko go podgrzewasz. Nie gotować. Nie gotuj.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasteczka Imbirowe, Podzielone
1 Do 2 łyżek Soku Z Cytryny, Opcjonalnie
12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
Słonina Wieprzowa
11
Dodaj łącznik do blankietu.
12
Dodaj zarezerwowaną cebulę perłową i grzyby. W razie potrzeby dostosuj sól i pieprz do smaku.