Blankiet Cielęcy

Blankiet Cielęcy
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów dania głównego, więc dać Blanquette cielęciny spróbować. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 819 kalorii, 70g białka, oraz 49g tłuszczu każdy. Na 6,08 zł za porcję, ten przepis okładki 39% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz bulion wołowy, sok z cytryny, pierś cielęcą i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 68%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Blankiet z cielęciny, Blanquette de Veau, oraz Ciasto z szynką cielęcą i jajkiem V-Tol dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Cielęcinę zalać zimną wodą, aby ją" zblanszować".
Składniki, których będziesz potrzebować
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
1 Funt Mielonej Cielęciny (najlepiej Naturalnie Hodowanej)1 Funt Mielonej Cielęciny (najlepiej Naturalnie Hodowanej)
2
Odcedzić i opłukać cielęcinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Mielonej Cielęciny (najlepiej Naturalnie Hodowanej)1 Funt Mielonej Cielęciny (najlepiej Naturalnie Hodowanej)
3
W rondlu zagotować około 2 szklanki wody, a następnie dodać na krótko cebulę perłową, aby je oparzyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula PerłowaCebula Perłowa
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
4
Odcedzić i zdjąć skórki z perłowej cebuli i odstawić na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula PerłowaCebula Perłowa
5
W dużym rondlu, połączyć cielęcinę z bulionem i dusić przykryte na średnim ogniu, aż cielęcina będzie miękka, o 1 1/2 godziny. Po gotowaniu cielęciny około 30 minut, dodać saszetkę d ' Epices. Następnie odkryj garnek, aby umożliwić zmniejszenie zapasów, aby zintensyfikować smak.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
1 Funt Mielonej Cielęciny (najlepiej Naturalnie Hodowanej)1 Funt Mielonej Cielęciny (najlepiej Naturalnie Hodowanej)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
6
4 łyżki masła rozpuścić w małym garnku i stopniowo dodawać mąkę, aby uzyskać białą zasmażkę. (Nie pozwól zasmażyć zasmażki.)
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
7
Wyjąć i wyrzucić saszetkę z gulaszu.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych
8
Dodać zasmażkę do garnka i gotować na wolnym ogniu, aż zgęstnieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
9
Na innej patelni podgrzej pozostałe 2 łyżki masła i delikatnie ugotuj perłową cebulę i grzyby, aż będą miękkie. Do tej patelni, dodać sok z cytryny i sól i pieprz, do smaku, i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
Cebula PerłowaCebula Perłowa
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
10
Ciepło pod blankietem (gulaszem) musi być takie, aby gulasz znajdował się tuż poniżej wrzenia. W małym garnku ubijamy żółtka i śmietanę (tzw. łącznik) i podgrzewamy podgrzewając delikatnie i stopniowo. (Tylko go podgrzewasz. Nie gotować. Nie gotuj.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasteczka Imbirowe, PodzieloneCiasteczka Imbirowe, Podzielone
1 Do 2 łyżek Soku Z Cytryny, Opcjonalnie1 Do 2 łyżek Soku Z Cytryny, Opcjonalnie
12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
11
Dodaj łącznik do blankietu.
12
Dodaj zarezerwowaną cebulę perłową i grzyby. W razie potrzeby dostosuj sól i pieprz do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
Cebula PerłowaCebula Perłowa
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 30 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia34
Magazyn