Black Forest Cherry Layer Cake

Black Forest Cherry Layer Cake
Black Forest Cherry Layer Cake może być tylko deser szukasz. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 596 kalorii, 7G białka, oraz 40 g tłuszczu każdy. Na 1,51 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz ekstrakt z wanilanu, kakao w proszku, półsłodką czekoladę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 23%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Black Forest Cherry Layer Cake, Tort Wiśniowy Czarny Las, oraz Tort Wiśniowy Czarny Las dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Ciasto czekoladowe: masło i mąka 2 (8-calowe) okrągłe patelnie do ciasta i rozgrzej piekarnik do 177°. przesiać razem kakao i mąkę do miski; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
Papier RyżowyPapier Ryżowy
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Za pomocą miksera elektrycznego ubijamy jajka i cukier. Ustaw miskę na rondlu z centymetrem ledwo gotującej się wody i ubijaj stale, aż jajka będą ciepłe w dotyku, o 2 protokół. Powrót miski do miksera i ubić ze średnią prędkością aż jajka poczwórnie w objętości, o 12 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Ubić wanilię i sól do mieszaniny jaj na średniej prędkości. Przesiać jedną trzecią zastrzeżonej mieszaniny kakao na górze; złożyć aż tylko włączone. Powtórz jeszcze dwa razy z pozostałą mieszaniną kakao. Złóż roztopione masło na dwie części. Nie przesadzaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Różne Posypki I Mini Krakersy W Kształcie Misiów MiodowychOpcjonalnie Różne Posypki I Mini Krakersy W Kształcie Misiów Miodowych
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
Papier RyżowyPapier Ryżowy
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
4
Delikatnie zeskrobać ciasto na przygotowane Patelnie i piec, aż tester ciasta wyjdzie czysty, o 20 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
5
Pozostaw warstwy do ostygnięcia w patelniach na 10 minut; Odwróć na stojaki, aby całkowicie ostygły.
6
Nadzienie z czereśni: Rezerwuj 1/4 szklanki soku wiśniowego z wiśni, umieszczając 2 łyżki. do każdej z 2 małych filiżanek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok WiśniowySok Wiśniowy
2 (3 Uncje) Opakowania Biszkoptów2 (3 Uncje) Opakowania Biszkoptów
7
Pozostałe wiśnie i sok umieścić w małym rondlu; wymieszać 7 łyżek. cukier, skrobia kukurydziana i sól. Doprowadzić do wrzenia, mieszając; następnie zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu, mieszając, aż mieszanina jest gęsta, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowanie Serka śmietankowego, Zimnego I Pokrojonego W Kostki O Wymiarach 1/2 CalaOpakowanie Serka śmietankowego, Zimnego I Pokrojonego W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala
2 (3 Uncje) Opakowania Biszkoptów2 (3 Uncje) Opakowania Biszkoptów
1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
8
Wymieszać pozostałe 2 łyżki. cukier w 1 porcję soku wiśniowego i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok WiśniowySok Wiśniowy
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
1
Połączyć czekoladę i 1/4 szklanki śmietany w małej misce. Kuchenka mikrofalowa na średniej mocy przez 2 minuty. Mieszać do uzyskania gładkiej konsystencji.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szklanki Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Chipsów Czekoladowych (polecane: Ghiradelli)Szklanki Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Chipsów Czekoladowych (polecane: Ghiradelli)
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Przenieść mieszaninę do dużej metalowej miski i ubić w pozostałej 1 szklance śmietany i zarezerwowane 2 łyżki. sok wiśniowy. Przechowywać w lodówce przez 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok WiśniowySok Wiśniowy
Miniaturowe Wafle WanilioweMiniaturowe Wafle Waniliowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Do schłodzonego ganaszu wiśniowego dodać cukier cukierniczy i wanilię. Ubić mikserem elektrycznym, aż będzie puszysty i wystarczająco gęsty, aby się rozprzestrzenił.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółty Owocowy Roll-upżółty Owocowy Roll-up
Opcjonalnie Różne Posypki I Mini Krakersy W Kształcie Misiów MiodowychOpcjonalnie Różne Posypki I Mini Krakersy W Kształcie Misiów Miodowych
2 (3 Uncje) Opakowania Biszkoptów2 (3 Uncje) Opakowania Biszkoptów
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
4
Lukier z bitą śmietaną: w dużej, schłodzonej, metalowej misce, mikserem elektrycznym ubić śmietanę, cukier i wanilię na sztywność.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cukierek Sour Brite Octopus1 Cukierek Sour Brite Octopus
Opcjonalnie Różne Posypki I Mini Krakersy W Kształcie Misiów MiodowychOpcjonalnie Różne Posypki I Mini Krakersy W Kształcie Misiów Miodowych
Miniaturowe Wafle WanilioweMiniaturowe Wafle Waniliowe
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
5
Zespół ciasta: za pomocą ząbkowanego noża podziel każdą warstwę ciasta na pół, aby uzyskać 4 warstwy.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Zielone M&M’sy3 Zielone M&M’sy
6
Umieścić 1 warstwę na talerzu.
7
Połówkę nadzienia z czereśni rozłożyć na wierzchu; przykryć drugą warstwą ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 (3 Uncje) Opakowania Biszkoptów2 (3 Uncje) Opakowania Biszkoptów
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
8
Połówkę zarezerwowanej mieszanki soku wiśniowego skropić na wierzchu, a następnie przykryć połową ganaszu wiśniowego. Powtórz nakładanie warstw z ciastem, nadzieniem wiśniowym, ciastem, sokiem wiśniowym i ganache.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok WiśniowySok Wiśniowy
2 (3 Uncje) Opakowania Biszkoptów2 (3 Uncje) Opakowania Biszkoptów

Składniki

1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwemąka pszennamąka pszenna5671 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.wiśnie mrożone ciemnoziarniste, rozmrożonewiśnie mrożone ciemnoziarniste, rozmrożone591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwecukier dla cukiernikówcukier dla cukierników23 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calamrożony groszek cukrowymrożony groszek cukrowy6jaja w temperaturze pokojowejjaja w temperaturze pokojowej2961 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweszklanki słodko-gorzkiej (60% kakao) chipsów czekoladowych (polecane: Ghiradelli)szklanki słodko-gorzkiej (60% kakao) chipsów czekoladowych (polecane: Ghiradelli)4731 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweszklanki słodko-gorzkiej (60% kakao) chipsów czekoladowych (polecane: Ghiradelli)szklanki słodko-gorzkiej (60% kakao) chipsów czekoladowych (polecane: Ghiradelli)0Batoniki toffi Heathpokrojony w kostkę chleb czerstwy (kostki 1/2 cala), bez skórekpokrojony w kostkę chleb czerstwy (kostki 1/2 cala), bez skórek1szczyptaSzczypta soliSzczypta soli571 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.półsłodka czekolada, pokrojona w wiórki, do dekoracjipółsłodka czekolada, pokrojona w wiórki, do dekoracji1131 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.półsłodka czekolada, drobno posiekanapółsłodka czekolada, drobno posiekana591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwesok z cytryny, opcjonalniesok z cytryny, opcjonalnie2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwesok z cytryny, opcjonalniesok z cytryny, opcjonalnie93 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calasok z cytryny, opcjonalniesok z cytryny, opcjonalnie1131 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.kij niesolone masło, roztopionekij niesolone masło, roztopione1771 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweniesłodzone kakao w proszkuniesłodzone kakao w proszku1Batoniki toffi Heath(polecane: Pillsbury Grands! Biscuits)(polecane: Pillsbury Grands! Biscuits)1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreo(polecane: Pillsbury Grands! Biscuits)(polecane: Pillsbury Grands! Biscuits)2Batoniki toffi Heath(polecane: Pillsbury Grands! Biscuits)(polecane: Pillsbury Grands! Biscuits)
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia2
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn