Black Forest Cherry Layer Cake

Black Forest Cherry Layer Cake
Black Forest Cherry Layer Cake może być tylko deser szukasz. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 596 kalorii, 7G białka, oraz 40 g tłuszczu każdy. Na 1,51 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz ekstrakt z wanilanu, kakao w proszku, półsłodką czekoladę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 23%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Black Forest Cherry Layer Cake, Tort Wiśniowy Czarny Las, oraz Tort Wiśniowy Czarny Las dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Ciasto czekoladowe: masło i mąka 2 (8-calowe) okrągłe patelnie do ciasta i rozgrzej piekarnik do 177°. przesiać razem kakao i mąkę do miski; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Papier RyżowyPapier Ryżowy
Śliwki Duszone Lub Inne OwoceŚliwki Duszone Lub Inne Owoce
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
2
Za pomocą miksera elektrycznego ubijamy jajka i cukier. Ustaw miskę na rondlu z centymetrem ledwo gotującej się wody i ubijaj stale, aż jajka będą ciepłe w dotyku, o 2 protokół. Powrót miski do miksera i ubić ze średnią prędkością aż jajka poczwórnie w objętości, o 12 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
3
Ubić wanilię i sól do mieszaniny jaj na średniej prędkości. Przesiać jedną trzecią zastrzeżonej mieszaniny kakao na górze; złożyć aż tylko włączone. Powtórz jeszcze dwa razy z pozostałą mieszaniną kakao. Złóż roztopione masło na dwie części. Nie przesadzaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Waflowe NeccoCukierki Waflowe Necco
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Papier RyżowyPapier Ryżowy
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
4
Delikatnie zeskrobać ciasto na przygotowane Patelnie i piec, aż tester ciasta wyjdzie czysty, o 20 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
5
Pozostaw warstwy do ostygnięcia w patelniach na 10 minut; Odwróć na stojaki, aby całkowicie ostygły.
6
Nadzienie z czereśni: Rezerwuj 1/4 szklanki soku wiśniowego z wiśni, umieszczając 2 łyżki. do każdej z 2 małych filiżanek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok WiśniowySok Wiśniowy
Funtowe Połówki Orzechów PekanFuntowe Połówki Orzechów Pekan
7
Pozostałe wiśnie i sok umieścić w małym rondlu; wymieszać 7 łyżek. cukier, skrobia kukurydziana i sól. Doprowadzić do wrzenia, mieszając; następnie zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu, mieszając, aż mieszanina jest gęsta, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 łyżek Zimnego, Niesolonego Masła, Pokrojonego Na Małe Kawałki Lub Startego6 łyżek Zimnego, Niesolonego Masła, Pokrojonego Na Małe Kawałki Lub Startego
Funtowe Połówki Orzechów PekanFuntowe Połówki Orzechów Pekan
1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
8
Wymieszać pozostałe 2 łyżki. cukier w 1 porcję soku wiśniowego i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok WiśniowySok Wiśniowy
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
1
Połączyć czekoladę i 1/4 szklanki śmietany w małej misce. Kuchenka mikrofalowa na średniej mocy przez 2 minuty. Mieszać do uzyskania gładkiej konsystencji.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szklanki Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Chipsów Czekoladowych (polecane: Ghiradelli)Szklanki Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Chipsów Czekoladowych (polecane: Ghiradelli)
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Niesolonego Masła (1 Kostka) W Temperaturze Pokojowej, Plus Więcej Do Posmarowania1/2 Szklanki Niesolonego Masła (1 Kostka) W Temperaturze Pokojowej, Plus Więcej Do Posmarowania
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Przenieść mieszaninę do dużej metalowej miski i ubić w pozostałej 1 szklance śmietany i zarezerwowane 2 łyżki. sok wiśniowy. Przechowywać w lodówce przez 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok WiśniowySok Wiśniowy
Pomidory Słoneczne NiePomidory Słoneczne Nie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
3
Do schłodzonego ganaszu wiśniowego dodać cukier cukierniczy i wanilię. Ubić mikserem elektrycznym, aż będzie puszysty i wystarczająco gęsty, aby się rozprzestrzenił.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Cukierków Peachie-O5 Cukierków Peachie-O
Cukierki Waflowe NeccoCukierki Waflowe Necco
Funtowe Połówki Orzechów PekanFuntowe Połówki Orzechów Pekan
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
4
Lukier z bitą śmietaną: w dużej, schłodzonej, metalowej misce, mikserem elektrycznym ubić śmietanę, cukier i wanilię na sztywność.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cukierek Sour Brite Octopus1 Cukierek Sour Brite Octopus
Cukierki Waflowe NeccoCukierki Waflowe Necco
Pomidory Słoneczne NiePomidory Słoneczne Nie
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
5
Zespół ciasta: za pomocą ząbkowanego noża podziel każdą warstwę ciasta na pół, aby uzyskać 4 warstwy.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Zielone M&M’sy3 Zielone M&M’sy
6
Umieścić 1 warstwę na talerzu.
7
Połówkę nadzienia z czereśni rozłożyć na wierzchu; przykryć drugą warstwą ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Funtowe Połówki Orzechów PekanFuntowe Połówki Orzechów Pekan
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
8
Połówkę zarezerwowanej mieszanki soku wiśniowego skropić na wierzchu, a następnie przykryć połową ganaszu wiśniowego. Powtórz nakładanie warstw z ciastem, nadzieniem wiśniowym, ciastem, sokiem wiśniowym i ganache.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok WiśniowySok Wiśniowy
Funtowe Połówki Orzechów PekanFuntowe Połówki Orzechów Pekan

Składniki

TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia2
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn