Bitki Brokułów Po Piwie
Bitych brokułów piwo może być tylko przystawka szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje 91 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 8G białka, 18g tłuszczu, oraz w sumie 329 kalorii. Jeśli masz ranczo dressing, pieprz, olej roślinny, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 63%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Bitki Brokułów Po Piwie, Bitki Jalapeño Po Piwie, oraz Beer Battered Cod dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużej misce, wymieszać mąkę, czosnek w proszku, cebula w proszku, pieprz, ser i piwo z trzepaczką do gładkiej.
Dodać brokuły; wrzucić, aż dobrze pokryte ciasto.
W głębokiej frytkownicy lub ciężkim rondlu, rozgrzać 2 do 3 cali oleju do 191°. smaż brokuły w partiach 2 do 3 minut, obracając raz, aż złoty kolor.
Osuszyć na ręcznikach papierowych.
Podawać ciepłe brokuły z sosem ranczo do zanurzenia.