Biszkopty Z Rozmarynem I Szałwią
Przepis Rozmaryn - Szałwia Biscotti może zaspokoić swoje śródziemnomorskie pragnienie w około 45 minut. Ten przepis służy 24 i kosztuje 12 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 81 kalorii, 2G białka, oraz 4G tłuszczu. Mieszanka mąki, mąki kukurydzianej, jajka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Przynosi wam to moje przepisy. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 19%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Podobne przepisy to Biszkopty Z Rozmarynem I Orzechami Sosny, Pomarańcza Rozmaryn Biscotti, oraz Biszkopt z białej czekolady, rozmarynu i mąki kukurydzianej.
Instrukcje
Połączyć mąkę przez liście szałwii w dużej misce; zrobić dobrze w środku mieszaniny.
Ubić jajka, oliwę z oliwek i ostry sos na średniej prędkości za pomocą miksera elektrycznego, aż do wymieszania.
Wlać do studni, mieszając tylko do zwilżenia.
Ciasto wyłożyć na lekko posypaną mąką powierzchnię. Podzielić na pół; kształt każdej części w 7-x 2-calowy dziennik, i umieścić na blasze wyłożonej pergaminem.
Piec w 350 przez 20 minut lub do lekko rumiane. Natychmiast wyjąć na deskę do krojenia.
Pokroić każdą kłódkę w plastry o grubości 1/2 cala za pomocą ząbkowanego noża, używając delikatnego ruchu piłowania; umieścić plastry na nieuregulowanych blachach do pieczenia.
Piec w 350 przez 12 do 15 minut; włączyć i piec 12 dodatkowych minut lub aż lekko rumiane.
Wyjąć do stojaków z drutu w celu ostygnięcia.