Biszkopt Z Czekoladą

Biszkopt Z Czekoladą
Czekoladowe ciastko może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten przepis sprawia, że 20 porcji z 101 kalorii, 2G białka, oraz 5G tłuszczu każdy. Na 18 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz cukier granulowany, ekstrakt z wanilii, brązowy cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Ciasto czekoladowe z polewą czekoladową, Babeczki Czekoladowe Z Polewą Czekoladową, oraz Ciasteczka Czekoladowe Z Brązowym Masłem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
2
Linia duży obramowany blachy do pieczenia z pergaminem. Mąkę, proszek do pieczenia i sól przesiać w średniej misce i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokrojone W Plasterki Obrane świeże Lub Mrożone BrzoskwiniePokrojone W Plasterki Obrane świeże Lub Mrożone Brzoskwinie
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
(duża Tuba)(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
Śmietanę masło, cukier granulowany i cukier brązowy w drugiej średniej misce za pomocą miksera ręcznego na dużej prędkości, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwnik Spożywczy Red Velvet (taki Jak Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według UznaniaBarwnik Spożywczy Red Velvet (taki Jak Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania
Dietetyczna Soda KremowaDietetyczna Soda Kremowa
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
4
Dodaj jedno jajko na raz, upewniając się, aby dobrze wymieszać przed każdym dodatkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
(Keebler)(Keebler)
5
Dodać waniliowy i migdałowy posiłek i wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Piekarzy Lub Najdrobniejszego CukruPiekarzy Lub Najdrobniejszego Cukru
Powłoka Z Białego Cukierka, OpcjonalnaPowłoka Z Białego Cukierka, Opcjonalna
6
Dodać mieszaninę mąki do mieszaniny jaj i ubić do połączenia. Ciasto będzie gęste i lepkie. Wchodzisz w czekoladowe chipsy i pekan.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki (12 Uncji) Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Kawałków Czekolady (zalecane: Ghiradelli)2 Szklanki (12 Uncji) Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Kawałków Czekolady (zalecane: Ghiradelli)
Czekoladowe Dekoracje Deserowe I Bita śmietanaCzekoladowe Dekoracje Deserowe I Bita śmietana
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
(Keebler)(Keebler)
7
Ciasto przełożyć na lekko posypaną mąką powierzchnię; podzielić na pół. Używając mąki, uformuj każdy kawałek ciasta w kłodę o długości około 10 cali.
Składniki, których będziesz potrzebować
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
8
Brush off nadmiar mąki; przenieść dzienniki do przygotowanej blachy do pieczenia, rozmieszczone 5 cali od siebie. Spłaszczyć każdą kłódkę w pas o szerokości 2 cali.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
9
Piec, aż zbrązowieje i ustawić, O 20 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
10
Przełożyć do stojaka; ostudzić na 10 minut.
11
Zmniejsz temperaturę piekarnika do 300 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
12
Przenieść biszkopty na powierzchnię roboczą. Za pomocą ząbkowanego noża pokrój każdy pasek po przekątnej na plastry o grubości 1/3 cala. Ułóż plastry cut-side down na blachach do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
BiscottiBiscotti
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Zielone M&M’sy3 Zielone M&M’sy
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
13
Piec biszkopty, obracając blach do pieczenia w połowie, aż ostry, o 30 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
BiscottiBiscotti
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
14
Przełożyć blachy do pieczenia na stojaki i ostudzić całkowicie.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
15
Ciastka można zrobić 3 dni wcześniej. Przechowywać w szczelnym pojemniku w temperaturze pokojowej.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 10 m.
Porcje20
Ocena Zdrowia1
Magazyn