Biszkopt Wiśniowo-Migdałowy Z Dodatkiem Pomarańczy

Biszkopt Wiśniowo-Migdałowy Z Dodatkiem Pomarańczy
Przepis pomarańczowy-Infused Cherry-Almond Biscotti może zaspokoić swoje śródziemnomorskie pragnienie w około 45 minut. Ten przepis sprawia, że 40 porcji z 75 kalorii, 2G białka, oraz 2G tłuszczu każdy. Na 13 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka śliwkowych migdałów, skórka pomarańczowa, cukier i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Mało kto lubi ten deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 12%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Dżem porzeczkowo-wiśniowy z migdałami, Biszkopt Wiśniowo-Migdałowy, oraz Migdałowy Wiśniowy Biscotti.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Lekko łyżka mąki do suchych miarek; wyrównać nożem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
MiarkaMiarka
NóżNóż
3
W dużej misce wymieszać mąki, cukier, proszek do pieczenia i sól; wymieszać trzepaczką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Proszek Do PieczeniaProszek Do Pieczenia
CukierCukier
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
4
Połącz skórkę, masło, sok, ekstrakt migdałowy i jajka w misce; wymieszaj trzepaczką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ekstrakt Z MigdałówEkstrakt Z Migdałów
MasłoMasło
SokSok
JajkoJajko
WołowinaWołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
5
Dodać mieszaninę jaj do mieszaniny mąki; mieszać, aż powstanie miękkie ciasto. Wymieszać z wiśniami i migdałami. Ciasto wyłożyć na lekko posmarowaną mąką powierzchnię; zagnieść lekko 8 razy. Podziel ciasto na pół. Uformuj każdą porcję w 11-calową rolkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzereśnieCzereśnie
MigdałyMigdały
CiastoCiasto
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
RolkaRolka
JajkoJajko
6
Umieść rolki 4 cale od siebie na blasze pokrytej natryskiem do gotowania lub wyłożonej pergaminem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
RolkaRolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier Do PieczeniaPapier Do Pieczenia
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
7
Piec w 350 przez 25 minut lub do złotego koloru.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
8
Wyjąć rolki z patelni i schłodzić przez 10 minut na stojaku z drutu.
Składniki, których będziesz potrzebować
RolkaRolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
PatelniaPatelnia
9
Pokrój każdą rolkę po przekątnej na 20 (1/2 cala) plastrów. Ostrożnie stań plastry pionowo na blasze do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
RolkaRolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
10
Zmniejsz temperaturę piekarnika do 32
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
11
Piec biszkopty przez 20 minut lub do momentu, aż będą prawie twarde (biszkopty będą lekko miękkie w środku, ale będą nadal twardnieć, gdy ostygną).
Składniki, których będziesz potrzebować
BiscottiBiscotti
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
12
Wyjąć z blachy do pieczenia; całkowicie ostudzić na stojaku z drutu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje40
Ocena Zdrowia1
Magazyn