Biszkopt Migdałowo-Pomarańczowy
Biszkopt migdałowo-pomarańczowy może być tylko deserem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 64 kalorie. Ten przepis służy 35 i kosztuje 14 centów za porcję. Jeśli masz jajka, cukier granulowany, mielone donice, migdały i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ta partytura jest do poprawy. Podobne przepisy to Pomarańczowy Biszkopt Z Pomarańczowym Kremem Bawarskim, Biszkopt Migdałowy Matchan, oraz Torta De Cielo (Biszkopt Migdałowy).
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177°. ubić białka w małej misce z mikserem elektrycznym na dużej prędkości, aż miękkie szczyty tworzą. Stopniowo dodawać 1/2 szklanki granulowanego cukru, ubijając aż będzie sztywny i lśniący; odstawić.
Ubić żółtka i pozostały 1/2 szklanki cukru granulowanego w dużej misce z mikserem elektrycznym na średniej prędkości 10 min. lub aż do gęstego i cytrynowego koloru.
Dodać migdały, skórkę pomarańczową i sok; ubić 1 min. lub aż do dobrze wymieszane. Delikatnie wymieszać mączkę z ciasta Macy i skrobię ziemniaczaną.
Dodać mieszaninę białek; mieszać delikatnie, aż do dobrze wymieszane.
Rozprowadzić na 10-calowej patelni.
Piec 50 min. do 1 godziny lub do złotego koloru. Odwróć ciasto na stojak z drutu; całkowicie schłodzić na patelni. Poluzuj ciasto z patelni; usuń z patelni na talerz do serwowania.