Protein Peanut Butter Chocolate Chip Cookies może być dobrym przepisem, aby rozwinąć swoje pole przepis deser. Jedna porcja zawiera 228 kalorii, 7G białka, oraz 11g tłuszczu. Ten przepis służy 24. Na 32 grosze za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Mieszanka masła orzechowego, półsłodkie chipsy czekoladowe, ekstrakt z wanilii i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Ogólnie ten przepis zarabia nie tak spektakularny spoonacular wynik 19%. Spróbuj Białko Masło Orzechowe Ciasteczka Czekoladowe, Batony Proteinowe Z Masłem Orzechowym, oraz Batony Proteinowe Czekoladowe Z Masłem Orzechowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
W dużej misce, śmietana razem masło, masło orzechowe, brązowy cukier i cukier biały, aż będzie gładka. Ubić jajka po kolei, następnie wymieszać z wanilią i wodą.
Składniki, których będziesz potrzebować
(np. Batonik Crunch)
Dietetyczna Soda Kremowa
Barwnik Spożywczy Red Velvet (taki Jak Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania
Powłoka Z Białego Cukierka, Opcjonalna
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
(Keebler)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I Smażenia
3
Połączyć mąkę, białko w proszku, soda oczyszczona i sól; mieszać do śmietany mieszaniny. Złożyć w czekoladowe chipsy. Upuść ciasto, usypując łyżki na nie nasmarowane arkusze ciastek.
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
Lorann Profesjonalna Kuchnia®
(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
4
Piec przez 10 do 12 minut w nagrzanym piekarniku. Pozostaw ciasteczka do ostygnięcia na blasze do pieczenia przez 5 minut przed wyjęciem do stojaka drucianego do całkowitego ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół