Biała czekolada Devil ' s Food Pie
Na 61 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 188 kalorii. Ten przepis służy 10. Udaj się do sklepu i podnieś cool whip lite bitą polewę, mleko, galaretkę o smaku czekoladowym pudding instant i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 10 minut. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 34%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Devil ' s Food White-Out Cake, Diabelskie ciasto z czekoladowym Ganache, oraz Diabelskie ciasto z czekoladową pajęczyną dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wlać 1 szklankę zimnego mleka do średniej miski.
Dodaj suchą mieszankę budyniu o Smaku diabelskim. Ubić trzepaczką 1 minutę. (
Mieszanina będzie gęsta.) Delikatnie wymieszać w 1/2 ubitej polewy. Łyżka równomiernie do skorupy.
Pozostałą szklankę zimnego mleka wlać do innej średniej miski.
Dodaj suchy pudding o smaku białej czekolady. Ubić trzepaczką 1 minutę. (
Mieszanina będzie gęsta.) Delikatnie wymieszać z pozostałą bitą polewą.
Rozłóż warstwę budyniu w skorupie.
Przechowywać w lodówce 4 godziny lub do zestawu. Resztki ciasta przechowywać w lodówce.