Biała Czekolada-Batony Żurawinowe
Batony z białą czekoladą i żurawiną mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 24 i kosztuje 32 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 170 kalorii, 2G białka, oraz 6G tłuszczu. 25 osób było zadowolonych, że spróbowało tego przepisu. Jeśli masz mieszankę ciasta, wodę, jajka i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 35 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 12%, co nie jest tak spektakularne. Spróbuj Batoniki Z Białej Czekolady Żurawinowej, Batony Z Białej Czekolady Żurawinowej, oraz Batony Żurawinowe Z Białej Czekolady dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177° (325°F dla ciemnej lub nieprzywierającej patelni). Nasmaruj dno tylko i lekko mąkę 13x9-calową patelnię lub spryskaj sprayem do pieczenia z mąką.
W dużej misce wymieszaj ciasto, masło, wodę i jajka łyżką, aż ciasto uformuje się (pozostanie sucha mieszanka). Wymieszać z żurawiną i frytkami do pieczenia.
Rozprowadzić równomiernie na patelni.
Piec 22 do 26 minut lub aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta. Ochłodzić całkowicie, około 1 godziny. W przypadku prętów pokrój w 6 rzędów na 4 rzędy. Przechowywać luźno przykryte.